Snap

Als je een wens mag doen........wat zal het dan zijn?

Dit is niet echt een blog, maar ik ben echt nieuwsgierig naar de wensen van een ander...

In mijn leven had ik maar een grote wens: een gezinnetje! Nu mijn grootste wens is uitgekomen, wens ik voor anderen dat ook hun wens uit mag komen. Ik ben gelukkig en dit geluk wens ik een ander ook toe.....

Wat zijn jullie wensen? En als je er een mag laten uitkomen, wat kies je dan?

Geld, Geluk, Gezondheid?

10 jaar geleden

Das wel een hele stap Sandra! Maar wel leuk, kom ik aan met emigreren naar ons buurland Duitsland. Tussen mijn blogs staat trouwens ook een blog over een wens van mij. Het heet Dag mooie droom... Misschien heb je die al wel gelezen.

10 jaar geleden

Mijn grootste wens is dat we een kleintje zouden krijgen...en die wens is onlangs uitgekomen...nu wens ik alleen maar dat we heerlijk van elkaar mogen genieten in goede gezondheid...

10 jaar geleden

Da's gek... zit ik hier net een heel verhaal te typen is het ineens weg? Nou ja!!!

10 jaar geleden

ik zeg toch maar eens een staatslotje kopen dan sandra hahaha wie weet is dat geluk dan ook jouw kant op. Als ik zo eens nadenk over wat mijn grootste wens is, moet ik erg hard denken. Ik ben gelukkig met zowel mn werk, mn kindje, mn partner, mn lichaam wat minder (ben door borstvoeding erg veel afgevallen) maar niet genoeg ontevreden om daar een wens over te doen. Financieel mag er altijd wat geld bij natuurlijk (dus evelien gil maar hard als je gewonnen hebt dan kun je misschien het supergoede doel help suus de winter door helpen ;p ). Geluk en gezondheid hebben we gelukkig al. Misschien een onuitkoombare wens dat ik toch wel had gewild dat mijn oma (begin oktober overleden, was bijna 97jr) mijn dochtertje (25nov geboren) had mogen leren kennen. In dr laatste levensweken in dr sterfbed maakte ze nog grapjes over mn megadikke buik. om jullie er ook van te laten genieten wil ik dat wel eventjes neerzetten. Ik stond aan het eind bij dr voeten te wrijven over mn buik want toen nog hummeltje in mn buik was erg onrustig (tja ik was dat natuurlijk ook want in feite nam ik afscheid van mn oma). Zegt oma lief: wel beide kanten op wrijven anders krijg je een scheef kindje ;p maar goed dat is dan weer een wens wat nooit uit zal komen. sorry voor heel verhaal.