Terug
Blog header image

Al sinds de geboorte extreem vermoeid deel 5

Het krijgen van mijn kind is het mooiste wat me ooit is overkomen. Maar er is ook een schaduwkant. Wat als je altijd doodmoe bent...
MamavanChance
6 jaar geleden

Sterkte, geef jezelf de tijd! X Ik ben ook Constant moe, hoort denk ik ook wel een beetje bij moederschap, maar niet in de mate waarin jij het hebt ben ik bang, hoop dat je snel weer wat meer energie mag hebben!

Myfteria
6 jaar geleden

Dankjewel! Heel lief. Dat ik als mama altijd wel een beetje moe zal zijn daar teken ik voor. Daar ga ik voor knokken straks. X

Anoniem
6 jaar geleden

Ik heb dit ook meegemaakt, echt verschrikkelijk vond ik het. Wat bij mij heel goed heeft geholpen is het laten staan van suiker. Dit vond ik wel erg moeilijk omdat het bijna overal in zit, maar het was het zo waard! Na een paar weken voelde ik me weer helemaal goed, niet te geloven vond ik het. misschien zie je dit niet zo zitten, maar je kunt het altijd proberen....

Anoniem
6 jaar geleden

Hoi, Ik heb hetzelfde gehad ik voelde me zo eindeloos moe ik kon echt niets, m'n zoontje was meer bij m'n moeder en zus dan bij mij. Eind vorig jaar heb ik me laten testen bij het me medisch centrum in Amsterdam daar hebben ze onder andere gezien dat ik veel te vaak per minuut ademhaal. Ik heb nu ademhalingstherapie en dat helpt ik ben niet meer buiten adem als ik de trap opgelopen ben en ik zit echt beter in m'n vel. Ik heb ook vitamine b 12 en carnitene gekregen daar krijg je ook wat meer energie van. Ik heb van hun ook een boekje te leen gekregen en dat heet chronische vermoeidheid nooit meer, van stans van der poel en iris van der zanden misschien interessant om een keer te lezen. Overademen put je hele lichaam uit en dan word je dus ook chronisch vermoeid schijnt veel voor te komen bij ME. Tel je ademhalingen per minuut eens en kijk hoeveel het is zittend is 6 netjes. 40 uur werken is echt wel raar hoor, weet het uwv dat je me hebt. Mijn bedrijfsarts heeft een hele lijst opgesteld van wat ik wel en niet kan en aan de hand daarvan werd beoordeeld dat ik nog niet kon werken, heb jij dat niet gehad? Volgende week moet ik voor een nieuwe lijst en ik heb ook een re-integratiecoach gekregen die met mij zoekt naar zittend werk omdat hele dagen lopen niet gaat, misschien binnenkort beginnen voor twee dagdelen in de week als dat bedrijf akkoord gaat. Vraag na of je daar ook recht op hebt want je baan is best heel pittig als je ME hebt. O het is een heel verhaal geworden maarja, heel veel succes en ik hoop dat het steeds wat beter met je gaat

Myfteria
6 jaar geleden

Het is wel een idee inderdaad.

Myfteria
6 jaar geleden

Dankje! Dat hele verhaal geeft niets hoor. Ik wil volgende week naar de huisarts omdat ik nu zoveel stress heb dat ik continu buiten adem ben en hartkloppingen heb. Dus rustig m'n ademhaling checken is nu niet helemaal representatief ben ik bang. In m'n bezwaar neem ik zeker wel mee dat uwv onderzoek moet doen naar wat ik kan. Als ik een werkgever had gehad was het vast anders gelopen want die moeten heel secuur kijken. Voor het UWV geldt blijkbaar dat dat anders ligt. We wachten het maar af

MummySuze
6 jaar geleden

Oh ik KEN het...heel veel success!

Myfteria
6 jaar geleden

Dankje!

Blog header image

Nieuw ziekenhuis

Nieuwe start

Na een serieuze teleurstelling in het ziekenhuis waar we ons traject hadden opgestart, waren we ons vertrouwen toch wel helemaal verloren daar. 


Lang verhaal kort: we hadden na een zeer succesvolle pick up, 10 bevruchte eitjes waarvan 8 van goede kwaliteit. Maar het ziekenhuis heeft fouten gemaakt bij het willen afnemen van DNA om Pre-genetische testen te kunnen doen.... Alles was voor niets geweest, geen enkel embryo was nog bruikbaar... 


We zijn dus naar een ander ziekenhuis gestapt, in de hoop dat het hier anders ging zijn.

Vertrouwen is er sowieso wel in dit ander ziekenhuis, ze stellen ons zeer gerust en zij werken op een andere manier. Dus laat ons hopen! 


Het enige jammere aan een traject in een ander ziekenhuis, je begint weer helemaal vanaf 0... 

Alle onderzoeken wil dit nieuw ziekenhuis opnieuw doen. 

Na 8 maanden hebben we eindelijk terug wat vooruitgang. Start van ons nieuwe traject is eind december! 


Met een dubbel gevoel, toch een beetje bang voor wat er weer gaat komen. En bang voor een nieuwe pick up, aangezien ik hier de vorige keer toch heel hard van heb afgezien. 


Hopelijk kan het nieuwe jaar ook mooi beginnen met veel goed nieuws! 


Altijd blijven hopen!