Terug
Blog header image

(Af)vallen en weer opstaan

Tijdens een hoognodige avond foto's uitzoeken kwam ik ineens een oude foto van mezelf tegen. Hoe heb ik het ooit zover kunnen laten komen?
Lindsy83
6 jaar geleden

Top hoor! Ziet er goed uit! Balans is de key ;)

Chiara
6 jaar geleden

Dankjewel! Uiteindelijk is dat in alles wel het geval toch ;)

Just a girl
6 jaar geleden

Wow wat een verschil! Echt zo knap! Ik hoop dat het mij ook lukt! Ik vind het nu al moeilijk haha! Heb je helemaal niet gesport? En hoe lang heb je erover gedaan als ik vragen mag? Liefs

Chiara
6 jaar geleden

Dankjewel! Als je het écht zelf wilt dan lukt het je! Dus doe het niet voor een ander maar echt voor jezelf, dat is de beste motivatie! Ik heb niet gesport (ik ben op dat gebied wel wat lui).. Maar het zijn puur de dingen die ik vertelde.. Zo at ik de hele week netjes maar mocht ik zaterdag eten wat ik wilde (dat is ook goed, even een contrast leggen tussen goed eten en een dag niet).. Ik denk dat ik er ongeveer een jaar over gedaan heb, te snel afvallen is ook niet goed.. Mocht je tips nodig hebben dan kun je me een bericht sturen! En het begin is het moeilijkste want dan moet je lichaam er ineens zo aan wennen ;) succes!!!

Just a girl
6 jaar geleden

A dankje wel dat is lief! Ik doe het wel voor mezelf maar er zit een maar aan haha Mijn vriend vind me mooi zoals ik nu ben maar ik ben heel onzeker en vind het gewoon niet fijn dat ik zo aangekomen ben. En denk dat als hij me vast heeft oh dat is een vet rol

Chiara
6 jaar geleden

Oh dat snap ik heel goed.. Je bent je vaak meer bewust van dingen dan een man, dat is nu eenmaal zo ;) maar weet je wat stiekem ook iets is wat me zelfbewust maakt? Mijn moeder ziet foto's van zichzelf vroeger en zegt; Goh, toen maakte ik me zorgen over hoe ik eruit zag en hoeveel ik woog.. Terwijl ik nu kijk en zie dat ik er al hartstikke goed uitzag! Misschien een suf voorbeeld, maar misschien wel een goede reden om iets minder druk te voelen...

Just a girl
6 jaar geleden

Ja dat is waar haha dat klopt ook wel

Blog header image

Fabio Joan

Voor de kenners, die weten vast naar wie hij vernoemd is.