Snap
  • Mama
  • vaderdag
  • shoppen
  • inspiratie
  • cadeaus

8x de leukste Vaderdagcadeaus!

Zondag 21 juni is het weer zover, Vaderdag. Een dag waarop papa in het zonnetje wordt gezet!

Net zoals Moederdag is ook Vaderdag een dag die niet vergeten mag worden. En wat is er nou leuker om je kleintjes te helpen bij hun verrassing? Als moeder zijnde weet je natuurlijk gelijk wat je wilt op Moederdag. Een dagje rust, ontbijtje op bed, het huis dat schoongemaakt wordt, of een mooi kunstwerkje van je kinderen. Nu ligt dit verwachtingsniveau bij moeders misschien iets hoger dan bij vaders. Zij zijn vaak al snel tevreden. Des te leuker de verrassing! 

1. Parfum

Parfum geven is altijd een goed idee. Welke vader houdt niet van een lekker luchtje? Shop nu bij ICI Paris XL heerlijke geurtjes met extra veel korting! 

2. Lekker sporten

Heeft jouw partner of vader ook nog wat coronakilo’s die weggesport mogen worden? Dan hebben wij de ultieme tip voor jou. Bij Perry Sport hebben ze nu kortingen tot wel 70%! Dus, als jij een sportief cadeautje voor je vader/parner wil kopen, dan ben je hier aan het juiste adres.  

3. Het snelste Vaderdagcadeau 

Het snelste vaderdagcadeau! Is jouw vader / partner gek op racen? Geef je vader het snelste cadeau van Nederland! Boek nu de Vaderdag Training en neem 1 extra familielid GRATIS mee!

4. BBQ-set 

Een barbecue zonder de juiste accessoires is geen echte barbecue. Struggelt jouw partner ook al een tijdje met het draaien van de hamburgers omdat hij geen goede barbecue-set heeft? Dan is dit het perfecte vaderdagcadeau voor hem! 

Een BBQ-set is niet alleen leuk om te geven, maar ook om zelf van te genieten! Gezellig met je gezin in de tuin met de heerlijke geur van de barbecue! Wat dacht je van deze scherp geprijsde barbecue acce? 

5. Sleutelhanger met persoonlijke boodschap

Met deze persoonlijke sleutelhanger draagt jouw vader of de vader van je kinderen altijd een speciale boodschap met zich mee. Laat je kindjes iets bedenken wat bij hem past of geef er zelf je persoonlijke draai aan. 

6.  Explosion Box

Met deze Explosion Box geef je jouw geliefde, vader of iemand anders die je dierbaar is een onvergetelijk cadeau. Door hem zelf in elkaar te zetten en zelf de foto's uit te kiezen kun je hem helemaal naar eigen smaak ontwerpen. Door de deksels één voor één op te tillen zal het voor de ontvanger steeds een verrassing zijn. In het midden kun je ook nog een klein cadeautje doen in het daarvoor bestemde doosje.

7. Laptopstandaard 

Tijdens het thuiswerken is het belangrijk dat je in de goede houding zit. Met deze hippe laptopstandaard zit dat wel goed! 

8. Tapas-time! 

Deze tapasplank met boodschap is ideaal voor een gezellige zomerborrel! Welke vader is niet gek op een uitgebreide borrel met een koud biertje erbij? 

Weet jij al wat je aan je vader / partner wil geven voor vaderdag? Inspireer andere mama's en laat het weten in een comment!