Blog header image

50 tinten en grey boeken

de hype die 50 tinten grijs, donker en vrij heette. met nu een vervolg met grey, alles vanuit christiaan grey geschreven.

Ik geef eerlijk toe, ik was er ook van in de ban.

In het begin had ik geen idee waar ze het over hadden. Een aantal vriendinnen die al begonnen waren in het boek. Ze vertelden vol enthousiasme over het boek. Op aandringen van hen heb ik het eerste boek op mijn telefoon gezet. 's Avonds dacht ik, laat ik eens gaan lezen. 

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet wilde stoppen. Wauw wat vond (lees vind) ik het een topboek. Sommige dingen en dan vooral haar manier van denken kon ik mij helemaal in vinden. Tja en dan begint het erotische gedeelte. Hierin ben ik super preuts geweest want nog nooit had ik zo'n soort boek gelezen. Maar vond het heel spannend om te lezen.

In een snelvaart trein ging ik er door heen. Het boek leest zo lekker weg. Vooral wat er ging gebeuren op zijn manier van beleving intrigeerde mij. 

Dus na boek 1, kwam ook boek 2 en natuurlijk boek 3. Soms lees ik ze nog een keer. Denk echt dat ik ze al een stuk of 4 keer gelezen heb. 

En dan natuurlijk de film, wat een film zeg. Een geweldige ladysnight gehad en echt de hele zaal zat volledig in het verhaal. En toen moest ik plassen whahaha, ik kon het ook echt niet meer ophouden dus sorry dames ik moet er even langs. Nou wat een commentaar ik heb gehad joh. Maar eerlijk is eerlijk de film was een topper. Vooral het einde waarbij zij in de lift stapt en Christiaan zegt en dan gaan de deuren dicht en FILM AFGELOPEN!!! Je had al die vrouwen moeten horen whahhaa. Heerlijk gewoon. 

Nu heb je het boek Grey, geschreven vanuit het oogpunt van Christiaan. Hoe snel ik door de andere 3 boeken heen ging, hoe slecht ik hierin kan blijven. Het trekt me niet en kan mijn aandacht er niet bijhouden. Dus of ik hem nog ga uitlezen weet ik niet. 

Ik blijf er bij dat ik het super goede boeken vind. 

Ik vraag me eigenlijk wel af hoe jullie dat vonden. Was het bij jullie ook zo'n hype of totaal niet? Wat vonden jullie van de film en kan je net als ik niet wachten tot februari 2018 als film 2 gaat uitkomen. 

Ik lig nu in bed in elk geval en ga toch proberen Grey te lezen. Manlief ligt toch al.te slapen namelijk. 

Ben benieuwd naar jullie verhalen. 

mamablogster
7 jaar geleden

Bij mij zit er een hele diepe liefde voor de bdsm ;) dus ik heb de boeken allemaal haha. al is het maar 1 vorm van een hele mooie wereld

Myfteria
7 jaar geleden

Ik vind ze geweldig! Boeken, de film. Ik hoop fanatiek dat de andere twee delen ook nog vanuit zijn oogpunt geschreven gaan worden. Ik vind het geweldig om zijn kant te lezen en dat je toch een iets andere Christian ziet dan in de eerste boeken.

peetje80
7 jaar geleden

Bedankt voor je reactie. Het intrigeert mij ook zeker hihi. Zoals ik dan lees, lijkt het mij inderdaad dat de grens van pijn en genot heel dicht bij elkaar liggen. Groetjes Petra

peetje80
7 jaar geleden

Bedankt voor je reactie. Nog zo'n grote fan dus hihi. Jij hebt het boek Grey dus wel gelezen. Als ik je zo mag geloven is het boek dus echt de moeite waard. Toch maar eens verder lezen. De andere boeken zullen ook nog wel vanuit grey geschreven worden denk ik zo. Ik kan in elk geval niet wachten op de films. Groetjes Peetje80

Anoniem
7 jaar geleden

De boeken vond ik helemaal geweldig de film wat minder vind te veel uit het eerste boek weggelaten. Ook grey heb ik gelezen vond hem in het begin ook echt moeilijk maar na een kwart werd het toch wel makkelijker lezen.

peetje80
7 jaar geleden

Bedankt voor je reactie. De film is inderdaad heel anders dan het boek. Weer een bevestiging voor mij dat ik het boek echt moet lezen haha. Vanavond maar even in beginnen dan maar. Groetjes Peetje80

mamablogster
7 jaar geleden

Dat klopt. Die grens ligt inderdaad heel dicht bij elkaar. Het is een wereld waar ik zielsvele van houdt

peetje80
7 jaar geleden

Ik vind het zo gaaf dat je hier eerlijk voor uit komt. Ik merk wel dat er een taboe op ligt, zo en zo op seksuele dingen ligt een taboe.

mamablogster
7 jaar geleden

Het is dat dit een mamasite is anders zou ik erover bloggen. ik denk dat ik mensen al genoeg choqueer met schrijven met gevangene blogs. Weet je ik ben wie ik ben. En bdsm hoort daarbij

peetje80
7 jaar geleden

Hoi, nee ik heb geen idee wie je bent dus misschien dat ik daarom reageer zoals ik reageer. Ik moet toch eens even jouw blogs gaan lezen zo te zien haha. Je maakt me nu wel erg nieuwsgierig.

mamablogster
7 jaar geleden

haha zo gevaarlijk ben ik niet hoor. maar bdsm is nou eenmaal geen onderwerp voor mama plaats

peetje80
7 jaar geleden

Je maakt mij nu echt heel nieuwsgierig. Ik kan je niet vinden namelijk hihi, ppfff ik wil echt weten wie je nu bent. Enne waarom is bdsm geen onderwerp voor mamaplaats? Misschien zijn er wel meer vrouwen geïnteresseerd en kan jij het uitleggen. Ik wil er wel meer over weten namelijk