Snap

4x de leukste baby essentials: mix & match!

Dé tip voor kersverse mama's

Babyfever loading …  Als kersverse mama zul je waarschijnlijk veel nieuw spulletjes moeten aanschaffen en heel eerlijk? Dat vind je helemaal niet erg (het is allemaal zo schattig!). Toch kom je er al snel achter dat alles bij elkaar veel geld kost. "Uh iemand nog tips voor goede aanbiedingen?"

Waarschijnlijk ken je Etos al van de scherpe deals op bijvoorbeeld luiersEn nu hebben ze ook iets nieuws aan hun assortiment toegevoegd: de Etos baby essentials lijn. De collectie bestaat uit kleertjes, slaapzakken, hydrofiele doeken en nog veel meer. 

Hieronder hebben we 4x de leukste baby essentials voor je op een rijtje gezet! Let op: mix & match toegestaan ;)

1. Warme voetjes

Brr het is koud buiten, die kleintjes moeten hun voetjes goed warmhouden! Hoe schattig zijn deze Etos Baby sokjes? De set met daarin drie paar sokjes is verkrijgbaar in het roze/rood en in het blauw/groen. Deze sokjes zijn gemaakt van katoen én zijn verkrijgbaar in de leukste printjes: stippen en streepjes. Verkrijgbaar in drie verschillende maten: 0-6 mnd, 6-12 mnd en 12-18 mnd.

TODO: Add alt to media

2. Helemaal ingepakt

Een slaapzak is niet alleen comfortabel, het is ook nog hartstikke veilig voor je baby. De Etos Baby slaapzak is gevoerd en gemaakt van zacht katoen met afritsbare mouwen. Handig! Hierdoor kan deze slaapzak met elk seizoen mee. De slaapzak is te verkrijgen in toffe zwart/witte streepjes. Dus leuk voor zowel de jongetjes als de meisjes. De slaapzak is te verkrijgbaar in 2 maten: 70 en 90 cm.

TODO: Add alt to media

3. De 3-in-1 doeken

De doeken vliegen je om de oren, je hebt er overal wel eentje voor nodig! Een doek voor afdrogen, inbakeren, eentje als slabber, een spuugdoek, een lakentje en een omslagdoek... Ja, het is heel wat! Etos heeft deze mooie set van drie multifunctionele hydrofiele doeken. En dat ook nog eens voor een laag prijsje. De katoenen doeken zijn extra zacht voor het babyhuidje. Daarnaast zijn ze ook ademend en absorberend, dat is wel zo handig! De doeken zijn verkrijgbaar in 60 x 60 cm, welke designs kies jij uit?

 

TODO: Add alt to media

4. Nooit genoeg rompertjes

Rompertjes zijn altijd welkom! En om eerlijk te zijn, ze groeien er zo snel uit, voor je het weet moet je alweer een grotere maat aanschaffen. 

Tip van ons: leuk om te mixen & matchen met de  babysokjes. Streepjes en stippen bij elkaar? Het kan allemaal! 

TODO: Add alt to media

Voor welke van deze producten ga jij binnenkort naar Etos?

Dit artikel is in samenwerking geschreven met Etos.

1 maand geleden

Leukkk

1 maand geleden

Leuk!!