Snap

#4: En dan weer aan het werk!

Eind februari 2016 ging ik met zwangerschaps verlof. Beetje vroeg nog maar ik kon niet meer. En toen was het Juli mijn werkmaand

En weer aan het werk..

Jeetje daar ga je dan weer. Na 10 weken verlof weer aan het werk.. Waarom maar 10 weken… omdat ik eerder met verlof ben gegaan want in trok het niet meer met mijn rug. Dus ik ben de ziektewet ingegaan en deels vakantie opgenomen.

Daar moest ik dan weer maandag 25 juli 2016 mijn eerste werkdag.. en pff wat viel die tegen.. Milan gaat naar een gastouder en het heeft wel voordelen bij ons.

Mijn man werkt namelijk in ploegendienst en de ene week is hij van 08:00 tot 17:00 op het werken en de andere week van 17:00 tot 02:00 uur..

Zo hebben wij ook niet veel opvang nodig want ikzelf werk veel in het weekend en dan is papa altijd thuis. De ene week brengt hij Milan ook pas om 15:00 uur weg en dan haal ik hem op 19:00 uur weer op.

Wat weer wel fijn is dat is het thuiskomen. Als hij dan nog wakker is gaan we even goed knuffelen en dan kan zijn glimlach niet meer van zijn gezicht af.

Wat is het toch een heerlijk gevoel om mama te zijn.. Nog 3 weken werken en dan hebben wij alweer 3 weken vakantie! En gaan wij lekker genieten in Limburg met vrienden van ons die ook een kleintje hebben (2 jaar).

Dit was een korte blog maar ik heb nog niet zoveel te melden.