Snap

3x gepimpte warme choco

De winterdagen zijn van start gegaan de dagen zijn korter en donkerder. Heerlijk dus om ’s avonds te genieten van 'n warme mok choco!

Warme chocolademelk. Ik vind het heerlijk. Vooral als mijn man het voor me maakt. Hij heeft een geheim recept, die hij uiteraard niet met me deelt. Mijn tips wil ik wél delen, en wel met jullie! Máár, eerst maar eens vertellen hoe dat nou moet.

De basis: Doe één eetlepel cacaopoeder in een mok. Als je van extra zoet houdt, roer er dan 20 gram suiker doorheen. Voeg vervolgens een klein scheutje melk toe en roer het glad. Breng per mok 200 ml volle melk al kloppend aan de kook tot de melk gaat schuimen en roer de hete melk door het cacaomengsel. Hmmm! Je ouderwetse warme choco is klaar!

Geen zin in traditioneel? Probeer dan een twist!
Deze zijn te lezen op mijn blog:

https://buttydaantje.wordpress.com/2015/12/09/gepimpte-warme-choco/