Snap

36, mama en weer single

Vorig jaar zijn mijn partner en ik uit elkaar gegaan. Nu ben ik langzaam weer toe aan iets nieuws op datinggebied.

Daar sta je dan met je goeie gedrag, ik heb me hier een paar weken geleden voor opgegeven en het werd 2 keer verzet en dat was ergens wel fijn. Had ik nog wat meer mentale voorbereiding. Maar nu moest ik toch echt over de drempel stappen. Letterlijk want ik stond in de deuropening van de afgehuurde ruimte van het speeddating bureau. Ik dacht dat dit een veilig begin was na al die jaren van niet daten. Misschien was het nu wel anders? In iedergeval was er een leeftijdscategorie dus wist ik zeker dat de mannen die hier naartoe kwamen tussen de 30 en 45 jaar waren. Even diep inademen en over de drempel..er zaten al wat mannen en vrouwen aan tafels tegenover elkaar met nummertjes voor zich. Ik meldde me bij de gastvrouw en kreeg nr 1, dus de eerste tafel. Er zat al iemand aan de andere kant van de tafel, ik zag meteen dat het niet mijn type was..we kletsten even uit beleefdheid. Ik wist nu al niet meer wat ik tegen hem moest zeggen en de 3 minuten waren nog niet eens begonnen. De bel ging en we stuntelde ons door de tijd heen. De bel ging ik lachte vriendelijk naar hem en vulde nee in op mijn matchkaart. 14 x 3 minuten later staarde ik naar de matchkaart waar 14 keer nee op stond...misschien heb ik te hoge verwachtingen? Nee er zat gewoon echt niemand bij die ik nog een keer zou willen zien. De volgende dag kreeg ik een mail met wat de  mannen hadden ingevuld...10 van de 14 mannen had Ja ingevuld! Dus ik lig blijkbaar nog in de markt! Toch volgende keer iets minder kritisch zijn misschien..het was een leuke eerste poging!

Dankje!

6 jaar geleden

Grappig en super leuk dat je je ervaring deelt hierover! Volgens mij zijn er nog genoeg mensen die zich hiervoor schamen, als ze dit doen. Nergens voor nodig!