Snap

33. weekendje weg naar amsterdam

ik ging een weekendje naar Amsterdam voor het eerst zonder Nathan, en thuis eerste mannenweekend (nathan&papa)

vrijdagavond vertrok ik, lekker hapje gegeven (wokschotel) met ons mam en Nelleke, daarna met de trein richting amsterdam, rond 20.30 waren we in het appartement waar we mochten verblijven (was van de zoon van Nelleke die was op vakantie).
Na kopje koffie/thee besloten we snel op pad te gaan op naar het leidseplein...gelukkig konden we droog overkapt zitten want het miezerde helaas. We dronken een drankje en ging rond 23.15 weer richting appartement, nog lekker even kletsen en naar bed de volgende dag wilde we op tijd opstaan.

zaterdagochtend waren we rond 7 uur al wakker, lekker kopje koffie/thee, douchen en tutten en we gingen uit ontbijten:P
vlakbij waar we zaten was een bagel&beans daar hebben we rond 10uur heerlijk ontbeten!
daarna wat boodschappen gedaan voor in het appartement en op naar de albert kuip markt, gelukkig was het ondertussen lekker weer geworden dus het was heerlijk vertoeven op de markt!
na de markt zijn we naar het vondelpark geweest was erg gezellig het begin van de gaypride was daar, vele kraampjes en muziek. Rond 18.30 kregen we toch wel honger en zijn we lekker wezen eten (ik had een pasta en de 2andere dames een pizza). Na het eten was het toch weer gaan regenen en gingen we op zoek naar het rembrandtplein....dit had nogal wat voeten in aarde na lang rondlopen toch eindelijk gevonden en hebben we wat gedronken bij de irish pub (gelukkig ook weer overdekt want ondertussen regende het best hard)
we waren rond 22.00-22.30 weer in het appartement waar we nog lekker onze eigen drankjes nuttigde (ik zoete martini, de andere 2 dames gin-tonic) hier aten we lekker een chipje bij en gingen rond 00.00 weer naar bed, erg moe van het vele lopen!

Ook zondag waren we om 7.00 ongeveer weer wakker, zelfde ritueel om ook weer rond 10 uur te ontbijten bij Bagels&beans (was goed bevallen:P), na het ontbijt ging we naar de indonesische buurt (javastraat) daar is mijn moeder geboren. We vonden het huis waar ze is geboren dus paar foto's en flimpje gemaakt! Daar vlakbij in de straat nog even wat gedronken., en op een markt geweest waarvan ik even de naam niet meer weet.
Weer terug op het appartement hebben we de koffers weer ingepakt, wat een stuk moeilijk ging als bij de heenreis omdat we natuurlijk ook wat spulletjes gekocht hadden op de markten:P
het appartement netjes en schoongemaakt en zijn we met de trein weer richting eindhoven gegaan.
Als afsluiter hebben we met zijn allen (bij ons mam thuis) frietjes gegeten, hier waren ook mijn zoontje, mijn man weer aanwezig. Ook de man van mijn moeder en zijn kinderen dus was weer gezellig en druk!

hebben ondanks de regen een erg leuk, gezellig weekend gehad en ja heb Nathan wel gemist was blilj dat ik weer lekker thuis was maar was ook weg lekker om even 2 dagen je eigen ding te kunnen doen.

thuis hadden ze natuurlijk mannenweekend, mijn man en mijn zoontje:P
Ik had op vrijdag al een ovenschotel voor ze gemaakt dus het eten was voorzien.
ze hebben lekker veel gespeeld, gepuzzeld, buiten in de tuin gespeeld, gelezen en met allerlei speelgoed gespeeld thuis.
op zaterdagmiddag zijn ze naar ballorig geweest (binnenspeeltuin) daar hebben ze het leuk gehad, zondagmiddag was de tante van mijn man jarig dus zijn ze daar lekker naar toe gegaan, lekker in de tuin natuurlijk kreeg mijn zoontje weer alle aandacht van de familie dus papa kon ook ff lekker kletsen.
we hebben niet het idee dat Nathan moeite had met het feit dat ik weg was (gelukkig maar) maar hij was zondag wel weer blij om mij te knuffelen (en ik ook) had voor Nathan een mickey mouseknuffel meegenomen omdat hij zo gek is van mickey mouse op het moment.....en daar was die erg blij mee moest ook gelijk mee naar bed dus goede keuze...
dus al bij al was het een geslaagd weekend!!!