Snap

30x trucjes met Bio-Oil

Met 3 kindjes heb ik een super druk, lees chaotisch, leven. Dan is het handig als je zo veel mogelijk dingen, zo makkelijk mogelijk maakt. Dat geldt natuurlijk ook voor je dagelijkse verzorging. Hoe fijn is het als je 1 product voor alles hebt, super toch? Dat heb ik en ik verklap je graag mijn geheim én wat je er allemaal mee kunt.

Nu dacht ik, op Mamaplaats zijn natuurlijk veel meer moeders met zo’n vergelijkbaar druk, lees eveneens chaotisch, bestaan. Vandaar dat ik jullie graag deze gouden tip wil geven; koop een flesje Bio-Oil en je hebt in 1 klap een oplossing voor heel veel dingetjes. Zo kan je Bio-Oil gebruiken voor:

 1. Voor een gelijkmatige verdeling van je foundation;
 2. Voor een mooi glansje op je gezicht;
 3. Om je jukbeenderen op te laten lichten;
 4. Om je make-up makkelijk te verwijderen;
 5. Verzorging van de huid rondom je ogen;
 6. Verzorging voor je wimpers en wenkbrauwen;
 7. Tegen de vermindering van zichtbaarheid van pigmentvlekjes;
 8. Voor zachte voetjes,
 9. Gaat groei van eelt op je voeten tegen;
 10. Helpt tegen hielkloofjes;
 11. Als (niet vette!!!) gezichtsverzorging (geschikt voor alle huidtypen);
 12. Helpt tegen droge huid;
 13. Voor zachte elleboogjes;
 14. Als badolie;
 15. Tegen de vermindering van zichtbaarheid van huidstriemen;
 16. Als verzorging van littekens;
 17. Beschermt je huid bij het scheren;
 18. Meng het met zeezout en je hebt een perfecte (body)scrub;
 19. Tegen droge nagelriemen;
 20. Voor verzorging van je handen;
 21. Als lippenbalsem;
 22. ‘Zen’ momentje: warm water, doekje, paar druppels Bio-Oil, ga liggen en leg het doekje een paar minuten op je gezicht, en relaxxxx;
 23. Verzorgt gespleten haarpunten;
 24. Tegen een bad hair day;
 25. Voorkomt statisch haar;
 26. Geeft je haar een glansje;
 27. Helpt tegen droge hoofdhuid;
 28. Als after sun;
 29. Als massage-olie
 30. En …voor zachte wangetjes van je kids.

Zoals je kunt zien aan deze waslijst is Bio-Oil mijn ‘life saver’ om het zo maar te noemen. Heb jij nog een trucje waar je Bio-Oil voor kunt gebruiken?

P.S. Vorige week gaf ik al 3 beauty tips met Bio-Oil, om er ’s ochtends na een kort nachtje toch weer stralend uit te zien. Niet gelezen? Lees de blog hier.


Dit is een gesponsord artikel. Inhoudelijk is de tekst geschreven vanuit het leven van moeder Anne, moeder van 3 kindjes en tevens redactielid van Mamaplaats.

6 jaar geleden

snel heb ik last van droog haar en een vriendin vertelede me toevallg tijdje geleden hierover! Werkt perfect om beetje van de olie te gebruiken.

6 jaar geleden

Ik moet eerlijk zeggen dat ik wat sceptisch was over dit product, maar nu ik de mogelijkheden zie ben ik toch wel nieuwsgierig... bij mij werkte het niet echt goedom mijn zwangerschapsstiremen weg te krijgen, mar misschien is het wel een top product voor mijn gezicht en huid want die kan best droog zijn. Ik ga er eens naar kijken :)

6 jaar geleden

Wat zo'n potje wel niet kan doen!

6 jaar geleden

Voor een gelijkmatige verdeling voor je foundation? Die zag ik niet aankomen!