Snap

2 jaar .... wat vliegt de tijd

2 jaar wat vliegt de tijd..een korte terugblik van een trotse mama....

Over een paar nachtjes word je al weer twee jaar. Mijn mooie dappere stoere en lieve meid. Soms als ik naar je kijk, schieten de tranen (van geluk) in mijn ogen, wat ben ik toch vreselijk trots op jou! 

2 jaar geleden een spannende tijd, omdat zwanger worden niet zo makkelijk ging was ik onwijs blij dat het gelukt was. Je groeide goed en ik, ik vond het eigenlijk alleen maar eng en spannend. Stiekem genoot ik wel van jou getrappel en het contact zoeken, maar elke keer dacht ik; als het maar goed gaat.

Niet geheel onterecht bleek met 33 weken. Na dag me niet 'zo lekker' gevoel te hebben, bleek ik weeen te hebben en 2 cm ontsluiting. Na een paar spannende dagen in het ziekenhuis gelegen te hebben mocht ik naar huis. De weeenremmers hadden hun werk gedaan. Ons meisje moest nog even blijven zitten!

Na vijf dagen thuis begon het weer te rommelen, ziekenhuis gebeld en we mochten weer komen. Conclusie: 5 cm, u gaat echt bevallen. Na een lange nacht en twee hele centimeters verder. 

We waren goed voorbereid; de kans dat onze dochter nog overgeplaatst moest worden naar een ander ziekenhuis, met meer ervaring met prematuren baby's en dat ze misschien gelijk met de artsen mee moest, maakte alles nog wat spannender, maar we wisten wat ons te wachten stond. Na een pittige en heftige bevalling, ruim twee uur persen was daar onze mooie dochter die gelijk goed van zich liet horen!

Wat een mooi en bijzonder moment! Gelukkig deed ze het super goed en mocht ze eerst een poosje bij me liggen! Na de controles moest ze mee naar de kinderarts maar ze deed het super! Na een week ziekenhuis mocht ons dappere en sterke meisje mee naar huis.

Het is alweer twee jaar geleden maar nog altijd vers, en een paar dagen voor haar verjaardag komt het weer boven.

Mijn mooie meisje, wat ben je groot geworden en wat ontwikkel jij je hard en snel, soms denk ik stop de tijd, want het gaat zo snel. Anderzijds ben ik apetrots dat je het zo vreselijk goed doet. Mijn trots en mijn liefde. 

Ik probeer elke dag van je te genieten, soms is het moeilijk als ik moe ben van het werk of mn dag niet heb..of als je pieperig bent of zoals je tegenwoordig echt boos word en een soort mini drama theater maak, maar echt zelfs dan hou ik onvoorwaardelijk van jou! Blijf je vrolijke zelf, met je pret ogen waarmee je iedereen om je vinger wind, groei, bloei op jou eigen tijd en hoop dat je altijd gelukkig bent.

2 jaar...wat vliegt de tijd!