Snap

10x NOT to say to a Tattooed Mommy (Me)

Mensen, -en nog erger- vreemde mensen die opmerkingen maken over je tattoo's. Pff.. Niet doen man!

Na mijn blogje van gistere heb ik toch nog wat leuke inspiratie over, haha. Op mijn werk krijg ik van klanten vaak veel opmerkingen over mijn tattoo's, ik glimlach terug maar in mijn brein denk ik, Please STFU!

1. Enne, krijg je daar dan geen spijt van?

Nee, natuurlijk krijg ik daar geen spijt van! Er liggen diep gaande emoties in dit kunstwerk die jij nooit zou begrijpen. Enne, heb jij al spijt dat je vandaag die lelijke gedateerde blouse aan heb getrokken?

2. Wat staat daar? 

Ben je een analfabeet ofzo? Je kan zelf toch ook even ÉÉN WOORD lezen?!

3. Oooh, er staat LOVE! Ben je in love? Is die voor je vriendje?!

Wauw..

4. Voor je twee kinderen? En als je dan nog een derde wilt?

Ten eerste is dat jouw zaak? Ten tweede, wij hebben geen kinderwens meer. Ten derde, wat voor een antwoord wil je uberhaupt op deze vraag hebben?! Je kan ook zeggen: Die is mooi zeg!

5. Vind je hem zelf niet te groot/donker?

Nee, dat vind ik zelf niet. Dit is een bewuste keus geweest. Vind je hem niet mooi? Zeg dat dan gewoon!! Of zeg niks..

6. Wat als jouw kind later thuis komt met zo'n tattoo?

Als MIJN kind, inderdaad MIJNNNN kind, niet jouw zaak dus.. thuis komt met zo'n prachtig kunstwerk op zijn/haar lichaam hebben we daar voorafgaand vast uitgebreid over gesproken. En ik zal het prachtig vinden. Het is hun eigen keuze.

7. En wat voor een voorbeeld ben je dan voor hun? Met al die plaatjes overal?

Plaatjes?! Wat voor een voorbeeld ben jij met je debiele, respectloze vragen?

8. Ja, dat vond je vast wel stoer he?

Ja echt super stoer man. Ik heb er meteen een moter en een leren jackje bij gekocht.

9. Vind je vriend dat dan wel mooi?

Natuurlijk vind hij het mooi! Hij zit zelf ook onder! Vind jouw vriend jouw vol gesminkte hoofd wel mooi?

10. Deed dat veel pijn?

Nee hoor.. Moet ik doorgaan met antwoorden?

Hihi, verder ben ik wel aardig hoor :) Maar als je dezelfde vragen al 100x hebt gehad dan wil je gewoon dat ze hun bemoeiende mond houden, vooral vreemde, wauw!! 

Mijn kleine man is in ieder geval fan van zijn mama. 


7 jaar geleden

de kans is te groot dat er meer komen dus wil ik het risico niet lopen. Ik heb onlangs ook 3 blogs over neurofibromatose geschreven. Daarin staat wat het voor mij inhoud. In deel 2 staat er een beschrijving wat die bulten voor mij betekenen en vind je er een foto terug van mij rug. Op elk plekje van je huid heb je zenuwen en op elke zeneuw kan een bult ontstaan. Die op mijn handen en armen vallen nog het minste op dus wil ik dat zo houden.

7 jaar geleden

Ik heb het opgezocht hoor :) kan je er niets moois omheen laten zetten op een plekje waar je ze niet hebt? Of word het dan ook erger? :(

7 jaar geleden

Dat snap ik, ik bedoelde het ook met een lach :). het ziet er mooi uit.

7 jaar geleden

Ik zou het echt niet erg vinden als mijn kids mijn tattoo voorbeeld volgen! Ik weet niet wat neurofibromen zijn, ik ga het googlen.