Terug
Blog header image

#1 Lifestyle blog, eerste deel.

- " Don't judge a book by his cover, because you don't know what's inside " -
Lindsy83
7 jaar geleden

Bah, wat moet je bang geweest zijn... Ik ben nu wel heel nieuwsgierig naar wat je allemaal hebt meegemaakt, maar ik hoop ook heel erg dat er ook heel veel mooie dingen tussen mogen zitten...

anoniem2017
7 jaar geleden

Wow je begin is al heftig. Hoopte bij die klong nog dat je vriend binnenkwam en er 1 neerknuppelde.

rianniepannie
7 jaar geleden

Pff jeetje wat een heftig begin van jouwe verhaal al zeg,

Janskenl
7 jaar geleden

wat verschrikkelijk Anke...ik hoop oprecht dat je door je verhaal op te schrijven het makkelijker kunt "verwerken"...wat moet dat een hel geweest zijn voor je....

esther1986
7 jaar geleden

Wat een waren nacht merrie zeg, ik hoop dat het vervog minder heftig voor jou was.

peetje80
7 jaar geleden

heftig begin van je blog Ik ben benieuwd maar toch ook weer niet naar je vervolg, snap je wat ik bedoel ?

Anke024
7 jaar geleden

Ik was doodbang, alleen je lichaam sluit zich op een gegeven moment af. Er zitten gelukkig ook wat positieve dingen tussen!! Dankjewel voor je berichtje xx

Anke024
7 jaar geleden

Was het maar waar inderdaad.. Een grote nachtmerrie! Dankjewel voor je berichtje xx

Anke024
7 jaar geleden

Helaas is dit nog maar een begin.. Bedankt voor je berichtje xx

Anke024
7 jaar geleden

Dankjewel voor je lieve berichtje! Precies, het is een deel van het verwerkingsproces en daarom doe ik dit ook in "fases", omdat het zo energieslopend is. Een hel die ik mijn ergste vijand niet toe wens..

Anke024
7 jaar geleden

Helaas is dit nog maar een begin.. Bedankt voor je berichtje xx

Anke024
7 jaar geleden

Ik begrijp wat je bedoeld inderdaad. Het blijft uiteraard je eigen keus om de vervolg blogs te lezen. Bedankt voor je berichtje xx

Janskenl
7 jaar geleden

dat geloof ik...heel veel sterkte en succes met dit zware proces.... Liefs!

Anoniem
7 jaar geleden

Pff, zo hey.. Heftig al zeg.. Met een bonkend hart in mijn keel en ingehouden adem heb ik je blog gelezen. Bij je titel was ik al bang dat mijn gedachte over je blog klopte. Helaas wel (sorry, helaas komt misschien zacht en stom over) maar helaas weet ik hoe jij je gevoeld moet hebben (andere situatie, zelfde hel). Maar wat super om te lezen dat je nu gelukkig bent met twee kinderen en een lieve (bijna) man! Liefs

romenn
7 jaar geleden

Wat heftig! Hopelijk helpt dit je met het begin van je verwerkingsproces.. sterkte..

Anoniem
7 jaar geleden

Jee... Ik wou dat het de inleiding van een boek was en niet jouw echte verhaal. Goed van je om het op te schrijven. Heel veel sterkte met je verwerkingsproces. Als ik het stukje over jou en je huidige leven lees kun je gelukkig ook genieten van de mooie dingen. Ik wens je veel kracht toe.

Anoniem
7 jaar geleden

Dit is al heftig zeg! Jeetje.... Maar ik zit nu ook wel met vragen... Ik wacht in spanning op je volgende blog! Ik hoop dat het wel goedkomt...

Anoniem
7 jaar geleden

Pfff jeetje meid.... Weet niet zo goed wat ik moet zeggen. Zoals ik lees is dit het begin van het einde! Hopelijk gaan er ook nog mooie en leuke dingen volgen! Xx

Anoniem
7 jaar geleden

Heftig :( ik kan helaas een soort van meepraten met je. Voor alsnog onverwerkbaar voor mij, maar dragelijk met zo'n prachtig gezin om mij heen. Net als bij jou denk ik (hoop ik). Dikke knuffel!

Momo
7 jaar geleden

Poe wat een heftig verhaal al knap dat je dit deeld

liska
7 jaar geleden

Vreselijk.... een van de grootste nachtmerries van een vrouw. Ik hoop dat je het beetje bij beetje kan verwerken. Anke ik wens jou heel veel sterkte en kracht !!!

Anoniem
7 jaar geleden

Heftig! Moedig dat je dit wilt delen met ons allemaal. Jammer dat dit voor jou slechts het begin is.

Anoniem
7 jaar geleden

Verschrikkelijk dat jou dit overkomen is! Maar je bent niet alleen, ieder huisje heeft zijn kruisje ook al is dat aan de buitenkant niet te zien. Heel veel geluk toegewenst!

Anke024
7 jaar geleden

Dat komt niet stom of zacht over, ik begrijp wat je bedoeld. Wat erg dat jij ook zoiets verschrikkelijks heb moeten meemaken! Heb je het wel een plek kunnen geven? Bedankt voor je lieve berichtje xx

Anke024
7 jaar geleden

Dankjewel voor je lieve berichtje! xx

Anke024
7 jaar geleden

Dankjewel voor je lieve berichtje, en inderdaad kan ik nu (misschien nog beter dan voorheen!) genieten van de mooie (en vooral kleine) dingen! xx

Anke024
7 jaar geleden

Dankjewel voor je lieve berichtje, als je vragen hebt, stel ze gerust hoor! xx

Anke024
7 jaar geleden

Dankjewel voor je lieve berichtje, uiteraard gebeuren er ook mooie dingen! Gelukkig wel ;-)!!! xx

Anke024
7 jaar geleden

Wat verschrikkelijk dat je jezelf herkent in mijn verhaal.. Ik denk dat sowiets nooit helemaal verwerkt kan worden, op bepaalde momenten komt het toch terug.. Mocht je behoefte hebben om te praten, stuur mij gerust een berichtje! Jij ook veel kracht en sterkte gewenst met je mooie gezin om je heen! xx

Anke024
7 jaar geleden

Dankjewel voor je lieve berichtje! Het is een fijne manier om te verwerken en af te sluiten. Tegelijke tijd waarschuwen! xx

Anke024
7 jaar geleden

Dankjewel voor je lieve reactie! Dit is (deels) een begin om het te gaan verwerken. Ik ga ervoor! xx

Anke024
7 jaar geleden

Dankjewel voor je lieve berichtje xx

Anke024
7 jaar geleden

Precies, en wil de meiden uiteindelijk waarschuwen en ook steunen, die dit ook door hebben moeten maken. Dankjewel voor je lieve berichtje xx

Anoniem
7 jaar geleden

Wow Anke, wat afschuwelijk, nu al.... ik hoop echt dat je mooie gezinnetje je hier doorheen sleept! Ik zie de foto's langskomen op facebook steeds. Wat een respect voor jou dat je je verhaal nu zo vertelt! Diep respect en geniet vooral van wat je nu hebt, jullie zijn een mooi gezin samen!

Daphne26
7 jaar geleden

Wat ontzettend knap en goed dat je je durft te uitten! Een heftig verhaal waarin ik me helaas herken. Maar nogmaals wat knap en goed dat je het van me afschrijft en hopelijk lukt het je om het een plekje te geven.Haal kracht uit je kids en verloofde dat verdien je! Geniet van alles om je heen en heel veel sterkte. Ik heb het met een kloppend hart gelezen..

Birdy
7 jaar geleden

wow respect dat je dit wilt delen, Ik kan me er geen voorstelling bij maken hoe jij je gevoelt hebt. Hopelijk kun je er op een of andere manier toch mee omgaan en ontneemt het niet je levensgeluk.

Marinde1985
7 jaar geleden

Lieve ANKE024, ik heb zojuist beide blogs van je gelezen van "never Judge a book by it's cover". Wat verschrikkelijk voor je dat je dit hebt mee moeten en wat sterk van je dat je dit zo goed onder woorden kan brengen op papier. Ik heb echt respect voor je. Ik hoop dat je dit alles een plekje hebt kunnen geven. Vergeten doe je nooit. Sterkte met alles meid.

Anke024
7 jaar geleden

Hoi Marjolein, Sorry voor mijn late reactie! Dankjewel voor je lieve berichtje! We doen ons best! xx

Anke024
7 jaar geleden

Hoi Daphne, Sorry voor mijn late reactie! Dankjewel voor je lieve berichtje! Wat erg dat je dit ook hebt moeten doorstaan! Hoe gaat het met je? xx

Anke024
7 jaar geleden

Hoi Birdy, Sorry voor mijn late reactie! Bedankt voor je lieve berichtje, ik hoop ook dat ik uiteindelijk wat rust erin kan vinden! xx

Anke024
7 jaar geleden

Hoi Marinde, Dankjewel voor je lieve berichtje! Het is voor inderdaad een stuk makkelijker om mijn gevoel op papier te uiten. En inderdaad vergeten doe je het nooit, maar hoop dat ik ooit wat meer rust erin vind! xx

Blog header image

My family

💜