Blog header image

1 boekje sturen, 36 terug?!

Ik ben op Facebook DE boekjes uitdaging aangegaan! Mits ik natuurlijk 6 mede mama's bij elkaar krijg die mee willen doen!

Doe ook mee!!

Dit is de Facebook post :)

Mamma's, Pappa's, Opa's, Oma's, alle verzorgende voor kids, Opgelet!

Dit is leuk, dus doe mee!

Wie doet er net als ik mee aan een superleuk boekenproject? Ik ben op zoek naar 6 kinderen, ouders, opa's/oma's, juffen of gastouders!

Je koopt zelf 1 boek(je) en die stuur je op naar een kind...naam, leeftijd en adres krijg je van mij! Het is de bedoeling dat je daar 6 x 6 = 36 boekjes voor terug krijgt.

Hoe leuk is dat?! Laat het even weten als je interesse hebt, dan stuur ik je de verdere uitleg...

PS: Wist je dat kinderen met 15 minuten (voor)lezen per dag ongeveer 1.000 nieuwe woorden per jaar leren? Ik heb het al gedaan. Doe je ook mee?

Het lijkt me echt mega leuk!! Als je ook mee wilt doen laat dat dan weten in een comment!  EN stuur me een berichtje op Facebook! Ik ben super benieuwd waar dit heen gaat en ga de uitdaging mega graag aan. 

Zoizo ga ik mijn uiterste best doen een mega leuk boekje uit te kiezen voor het jongetje waar ik het adres al van heb gekregen, hij word er vast blij van!

Chiara
6 jaar geleden

Ohhh ja, dat lijkt me heel leuk!

mamablogster
6 jaar geleden

Hoe ik het ook bereken ik kom niet op 36 uit. Als jij het naar 1 iemand stuurt kan je het toch nooit 36 keer terug krijgen?

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Euhmm, kan je mij een prive berichtje over FB sturen? Dan kan ik je laten zien hoe het werkt! Dit is het linkje naar mijn profiel! https://m.facebook.com/loes.vanderleer

Chiara
6 jaar geleden

Onderweg!

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Zal ik je info sturen op Facebook? :) Kan je even zelf kijken! Mischien wil uiteindelijk ook wel mee doen!?

Lindsy83
6 jaar geleden

Ik had hem al eerder voorbij zien komen, mar ik kan niemand vinden :( Wel een leuk initiatief! Succes en laat je nog even weten hoeveel boekjes je uiteindelijk hebt gekregen?

Chiara
6 jaar geleden

Leuk initatief inderdaad! Ben benieuwd, als ik zelf niemand kan vinden stuur ik alsnog wel boekjes :D

nijn81
6 jaar geleden

Heb zo pas geleden meegedaan met een stickervel-kettingbrief. Dus net zo iets als dit, maar dan met stickers ipv boekjes. Helemaal nul terug gekregen, helaas. Maar gelukkig wel een jochie blij kunnen maken met een stickervel...! Maar de uitkomst viel dus tegen... Slim om het via hier te proberen!

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Ja, ik stuur zoizo het boekje naar mijn jongetje dat ik kreeg, ach al vind je 2 mensen,dan krijg je nog steeds boekjes en heb je nog steeds een ander kindje blij gemaakt! Geen mama die mee doet gaat zeggen: `Hee, ik heb maar 30 boekjes gekregen ipv 36!!' maar toch zal het leuk zijn!! :D

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Wat stom zeg!! :O Ik vond dit wel heel erg leuk! We moeten maar zien het loopt! En of ik uberhaupt genoeg mama's kan vinden die ook mee willen doen!

Henrike Laning
6 jaar geleden

Ik doe ook mee! Had de uitdaging niet helemaal goed gelezen en dus ook niet helemaal begrepen. Ik dacht ik ga geen zes boeken versturen, geen geld voor. Maar één boek moet lukken natuurlijk! Ik stuur je een Facebook bericht! :)

Myfteria
6 jaar geleden

Ik heb het al bij meerdere vrienden met kinderen voorbij zien komen. Helaas moet je dan wel het geluk hebben dat er geen enkele schakel in de ketting verbroken wordt. Het is een mooie belofte 36 boekjes maar ben bang dat je die niet gaat krijgen. Ik ben erg benieuwd hoe het verloopt

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Jaa super leuk!!

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Ik ben ook super benieuwd!

Anoniem
6 jaar geleden

Een tijdje geleden ook gedaan, hebben toen 7 boekjes terug gekregen. Dus dat was nog wel leuk. Succes!

TessK
6 jaar geleden

In een groep op Facebook waar ik in zit waren er ook veel die meededen, maar was ook totaal mislukt. Sommigen kregen 0, anderen 1 of 2. Ik geloof ook niet dat het zo werkt. Maar succes, het initiatief is al goed.

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Als iedereen mee doet en zelf ook nieuwe deelnemers kan vinden dan klopt het rekensommetje. Maar je hebt gelijk, niet iedereen doet eerlijk mee, of mischien kan jr het juiste aantal mama's niet vinden. Dan krijg je er minder. Of geen :( maar ik vind het een mooi initiatief en ik stuur het boekje naar het jongetje dat ik kreeg gewoon op! En dan zien we verder wel :) Jullie mogen nog steeds mee doen!!! :D

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Oooh super leuk!!! :O

Anoniem
6 jaar geleden

Ook als iedereen meedoet klopt het rekensommetje niet! Het is een pyramidespel, het werkt alleen als je in de top van de pyramide zit. Doe er niet aan mee. Wissel gewoon fijn boekjes uit met een vriendin of met je buurvrouw, maar dit is oplichting.