Snap

Zoveel keus... Maar wat is nou echt leuk speelgoed?

Zoveel speelgoed in huis en toch maar met weinig zich lang kunnen vermaken. Wat is nou echt leuk speelgoed van een knul van bijna 1,5 jaar.

De kast op de foto is dus volledig gevuld met speelgoed van ons zoontje. Ik zal je zeggen dit is niet eens alles ! 
Op zolder staat ook nog een heleboel. Daar hebben we nog een soort speelkamer waar hij zich dus ook nog wel eens kan vermaken. En dan hebben we nog een racebaan met heel veel autootjes (en heel veel muziekjes die allemaal door elkaar herrie maken haha).

Op zich kan ons zoontje zich nog redelijk vermaken. Vooral auto's zijn erg geliefd. Gefascineerd kan hij een tijd aan de wielen draaien zonder er verder wat mee te doen. De auto met afstandbediening horende bij de racebaan is ook nog leuk. Maar voor de rest is alles eigenlijk leuk voor 2 seconden. Dan wordt het snel aan papa of mama gegeven die er dan iets mee moeten doen of meneer is gelijk alweer door met iets anders. 
Misschien is het ook gewoon teveel keus dat hij heeft dat is best een reële kans, maar ik heb vaak ook het idee dat hij gewoon snel uitgekeken is omdat hij iets uitdagenders wil. 

Maarja wat is dus leuk speelgoed voor een knul van bijna 1,5jaar. Ik kom op internet op zoveel van het zelfde uit. Het liefste wil ik iets wat niet elektronisch is, want inmiddels zijn er geluidjes genoeg in huis. Wat het vaak nog lastig maakt is dat hij in zijn hoofd soms al veel verder is dan hij motorisch aan kan, wat dan ook weer voor de nodige drift kan zorgen.

Waar spelen jullie kindjes graag mee? Tips zijn welkom!  

7 jaar geleden

Ja folders scheuren is af en toe leuk. Pollepel en dat soort dingen zijn inderdaad altijd wel succes. Dat gaat meestal gepaard met het leeg halen van de keukenla haha En kleuren heeft hij 2 weken super leuk gevonden en toen was er ineens niks meer aan! Bedankt voor je reactie!

7 jaar geleden

heb je al folders geprobeerd waarmee ze kunnen bladeren, scheuren, of houten pollepel en een maatbeker? Mijn dochter heb ik op die leeftijd kennis laten maken met kleuren.Mijn dochter kan soms een uur in supermarkt magazine kijekn

7 jaar geleden

Ohja dat houten speelgoed is wel een idee ja! Wel wat dingetjes nog op zolder van liggen die zal ik weer eens herintroduceren! Thnx!

7 jaar geleden

Die van ons kreeg ineens een passie voor alles dat van houd is. Houten puzzels of houten treintjes met van die blokken op staven. Even in de gaten houden waar hij wel langer aandacht voor heeft en het andere speelgoed dan zo veel mogelijk uit het zicht houden. Zo nu en dan weer iets daarvan presenteren alsof het nieuw is ;) Succes!