Snap

Zijn jullie thuis gek op voetballen en gamen?

Dan hebben wij de gouden tip voor jullie!

Voetballen en gamen is een erg goede combinatie. Zijn jullie hier ook gek op? Dan hebben wij een leuke tip!

Bij Perry Sport ontvang je bij aankoop van PUMA Future of Ultra schoenen namelijk een gratis PS4 controller skin! Met dit Adrenaline Pack is jouw kindje onverslaanbaar. Ik hoor je al denken, waarom is juist deze combinatie zo uniek? Dat vertellen wij je in dit artikel! Lees je mee?

PUMA FUTURE

Is jouw kindje een aanvallende speler, waarbij behendigheid centraal staat? Dan is de PUMA FUTURE absoluut iets voor jullie.

Het wendbare ontwerp en de superlichte buitenzool zorgen voor een onverslaanbare combinatie. Daarnaast geeft de mix van conische en mesvormige noppen stabiliteit onder alle omstandigheden, en biedt ondersteuning voor explosieve bewegingen in meerdere richtingen. Aanvallen maar! 

PUMA ULTRA

Is jouw kindje een snelheidsduivel? Dan is de PUMA ULTRA een betere match. ULTRA combineert een technisch geweven bovenwerk met een lichtgewicht loopzool voor directe, voorwaartse bewegingssnelheid en versnelling. 

Deze supersnelle schoen is gedragen door toonaangevende gamechangers: Antoine Griezmann, Romelu Lukaku, Sergio Agüero en Nikita Parris. Hoe cool is het als jouw kindje deze schoen ook gaat dragen?! 

Adrenaline-pack

Adrenaline is de brandstof die je beweegt, waardoor je sneller reageert. Het verhoogt je zintuigen en instincten op het veld, en of je game nu draait om snelheid of behendigheid, adrenaline is het verschil tussen jou en je tegenstanders. 

Het chasing Adrenaline-pack van PUMA geeft je de mogelijkheid om bij iedere game de opwinding en het gevoel van adrenaline te laten voelen! 

Snap
3 jaar geleden

Ik herken je situatie zo erg. Ook weinig vriendinnen. Middelbare school niet afgemaakt omdat ik er gewoon zo snel mogelijk weg wilde. En nu, via instagram aan de praat geraakt met mama’s waaronder jij. Met wie ik zonder moeite zo makkelijk praat. Zo makkelijk lach. Je bent een top wief❤️

3 jaar geleden

Had precies mij verhaal kunnen zijn. hier ook borderline, gelukkig kan mij omgeving er al een heel stuk beter mee aangaan ik denk zelfs soms nog beter als ik zelf als ik weer is in een onweersbui hang waar ik mezelf dan echt gruwelijk in de weg zit weet mij man mij altijd weer rustig te krijgen 😅 👍

3 jaar geleden

Hier 3 jongens, niet gamen wel voetbal. Eentje alleen zaalvoetbal en twee echt op het veld. Schoenn zijn altijd zo ontzettend duur. Gelukkug kunnen we die van de oudste hergebruiken bij Mees

3 jaar geleden

Mijn zoon is niet van de PS af te krijgen... Word er gek van grrr