Snap

Zieke kleine meid :(

U neemt BMR+MenC inentingen. Vervolgens voegt u 40+ graden koorts toe. Uiteindelijk de 3e oorontsteking binnen 2 maanden en dan.. KNO ARTS!

Vorige week ergens op echt een mega drukke dag ging mijn vriend samen met de kleine meid naar het CB.

Alles was goed! Ze was wat weinig aangekomen maar haar eetgewoontes waren niet veranderd sinds de laatste weeging. Haar loopgedrag echter wel! :D Ze stapt tegenwoordig de hele woonkamer door, naar de keuken en terug! Nou is dit tripje totaal mischien een metertje of 8 á 9 maar toch, mega trots!!

Ze kreeg weer twee prikken. BMR en MenC. Mevrouw deed het uitmuntent!! Ze huilde niet eens, vertelde mijn vriend. Ja, wel van het vasthouden, dat vind ze mega irritand namelijk, haha! 'Volgende week kan ze hiervan nog koorts krijgen.' Werd mijn vriend vertelt. Goed, zien we dan wel weer!

De koorts kwam in de avond van Oma oppas dag. Afgelopen dinsdag. Mijn vriend en ik kwamen aan bij mijn schoonmoeder en troffen de Mini Madam slapen en gloeiend heet aan op Oma's buik. Gelukkig wisten we waar de koorts vandaag kwam. Het was immers ongeveer een week geleden dat ze de prikken heeft gehad. We maakte ons geen zorge en gingen naar huis.

De volgende ochtend, woensdag, was Mevrouw weer spring levend. Geen vuiltje aan de lucht en ze had geen koorts meer. 37 nog wat, had ze. Het was dus echt maar gewoon een half dagje koorts geweest van de prikken.

Dus gewoon lekker naar het KDV! Wel melde we netjes aan de leiding dat ze die nacht koorts had gehad maar dat ze nu weer beter was.

Verrast was ik dus ook toen ik op werk, rond de lunch, werd gebelt door het dagverblijf. Mevrouw at en dronk minder dan dat ze gewent van haar waren en ze hadden haar getempt, 38,9. Dus de koorts was terug.. Ik kon haar op dat moment niet halen dus de leidster stelde voor haar nog even in bed te leggen.

4 uur later..

'Nicole is nu net uit bed. Ze heeft bijna 4 uur geslapen en kwam trillend van de kou uit bed. Ook heeft ze 40,2 graden koorts'

Dus ik sprong op de fiets, dame gehaalt en de volgende KDV dag afgemeld. Papa was toch vrij :)

Donderdag lekkere Papa&Dochter dag gehad. De hele dag samen geknuffeld. Papa MOEST wel want anders zetten meteen een keel op! Ze moest en zou bij je liggen. De koorts ging ook steeds weg en kwam daarna kei hard terug! Echt zo zielig voor haar. Dit kon toch niet allemaal van de prikken zijn?

Dan vandaag, vanochtend. We hoopte dat Mevrouw beter zou zijn want we hadden geen keuze. Ze moest naar het KDV. We kunnen geen vrij nemen. Als ik niet naar werk zou kunnen, kan mijn baas de deur sluiten voor die dag en Vriendlief had te veel verplichtingen :(. We hadden pech.. Ze had een rot nacht en nog 40+ koorts. Omdat dit nu al de 3e koortsdag was en ik niet meer geloofde dat dit door de prikken kwam belde we de dokter.

Die had het volgende vonnis: Wéér oorontsteking!! Wéér antibiotica..

Ik heb zo te doen met mijn kleine poppetje. Zo veel ziek zijn en zo veel oorpijn is zo'n korte tijd. Ik baal zo vreselijk voor haar.

Nu gaan we als het goed is gebelt worden in de loop van aankomende week door het ziekenhuis om een afspraak bij de KNO arts te maken. Ik ben daar best zenuwachtig over..

Ik hoop dat je weer snel beter bent kleine Bloebie. 

6 jaar geleden

Dankjewel!! Ze voelt zich al veeeeel beter vandaag!! :D

6 jaar geleden

Dankjeee xxx

6 jaar geleden

Ja, echt niet leuk :( Vandaag gelukkig beter door haar kuurtje!! :D Gelukkig maar want morge is het voor de aller eerste keer dierentuindag!!

6 jaar geleden

Oef wat eng en vreselijk!! We moeten maar afwachten of ze iets gaan vinden wat het mischien steeds trigered.