Snap

Woest

Ik ben zo zo woest. Zelfs nu 5 uur later ben ik nog steeds woest! Hieronder mijn blog waarom ...
6 jaar geleden

Dat verbaasd mij niks. Jammer dat het zo moet gaan. Ik hoop dat hij het een plek kan geven en dat hij er niet te lang last van heeft.

6 jaar geleden

Hij was er enorm van overdonderd. Zeker omdat die vrouw ook lichamelijk heel dichtbij kwam. Ik heb hem duidelijk gemaakt dat niemand hem of mama zomaar kwaad kan doen. En dat sommige mensen nou eenmaal een beetje "raar" zijn en hoe je dat soort mensen het best kan negeren en jezelf even buitensluiten voor die persoon. Hij was er wel erg mee bezig s'avonds ook nog helaas.

6 jaar geleden

Grappig dat je hier nu ook schrijft, welkom. Dit is een groot platform dus wie weet komt het wel op de plek terecht waar het hoort. Ben je al een klein beetje bijgekomen en heet Pook er trouwens last van? Ik kan mij ook voorstellen dat hij hier wat van mee heeft gekregen.

6 jaar geleden

Zoals ik het lees, hadden jullie gewoon veel lol. Als ik zoiets zou horen en je ziet het kind met een big smile meedoen, zou ik er niks van denken. De ikea is inderdaad een drama deze week. Ben ook geweest, de weg kwijt, geen personeel te bekennen als je iets zoekt. Zelf waren ze ook iedereen van die afdeling kwijt. Wij spelen altijd in de huiskamers. Moeten wij op visite komen. Deze week was ik alleen. Winkelen is voor kinderen niet leuk, die moet je zowiezo een beetje bezig houden. Geloof niet dat die mevrouw op haar plaats zit bij jeugdzorg, aangezien ze daar naar de kinderen moeten kijken lijkt mij. En niet of ze het nu wel of niet eens zijn met de opvoedstijl die een andere moeder heeft. Maar zoals je al zei een hormoonvolle , zwangere. Waarschijnlijk haar eerste, die komt haar ideaal beeld nog wel tegen als dat niet helemaal naar wens verloopt. Kinderen zijn een eigen persoontje, geen accesoire die netjes naast je blijft lopen en enkel zijn mond open doet wanneer jij dat goed vind.