Snap

Wij zijn eindeloos aan het stylen!

#BABYbornsisterstyling

Het lekkere weer is (HELAAS) voorbij. Ik merk dat ik het dit jaar echt lastig vind dat de donkere dagen er weer aan komen. Sneller moe, wat sneller chagrijnig omdat het veel regent etc. Herkenbaar? Sommige mensen geven al direct toe aan het winterse weer, zo zag ik al diverse kerstbomen op Facebook voorbij komen?! Haha!

Ook komt de vraag “Tips gezocht voor 5 december” alweer regelmatig voorbij. Iets waar ik eigenlijk nog niet echt bij stil sta. Waar ik wel bij stil sta is dat 'de hele dagen buiten spelen' weer voorbij zijn. Laat ik nu precies 2 kids hebben die zichzelf niet zo mega goed binnen kunnen vermaken en het liefst van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat buiten spelen. Lux vermaakt zichzelf op zich best wel goed met een paar auto’s. Maar voor Ivy is dat een uitdaging. Ze verveelt zich snel en is dan ook snel op speelgoed uitgekeken. Ze is een echt ‘meisje meisje’ (binnen dan, want buiten hangt ze het liefst in de hoogste boom die er staat). Ons huis kleurt ondertussen roze met een heel leger aan poppen.

Eén van haar favorieten is de BABY born pop. Deze huisgenoot (zo noemen we haar) heeft een garderobe waar ik zelf redelijk jaloers op ben.

Naast moederen is ‘mama Ivy’ ook gek op het mooi maken van haartjes, make-up en alles wat daarbij komt kijken. Regelmatig moet ik een klant zijn. De mooiste make-up wordt met intense souplesse op mijn hoofd geplamuurd en ik loop ook regelmatig met 5 staarten op mijn voorhoofd door het huis te paraderen. Best onhandig als je s’avonds nog moet werken met make-up a la clowntje.

Toen kwam het stylinghoofd van BABY born Sister voorbij en dacht ik; “TOP”. Nu kan ze haar creativiteit kwijt op haar nieuwe zusje i.p.v. op mijn hoofd. En het is tot nu toe echt een regelrechte hit! Ze vermaakt zichzelf ineens langer dan 5 minuten. FIJN, ook voor deze mama.

TODO: Add alt to media

Haar nieuwe ‘zusje' werd geleverd in een bloemrijke stijl, met kleurrijke make-up om zichzelf helemaal uit te leven. Het hoogwaardige haar van haar ‘zusje’ voelt heel echt en is geschikt voor elk kapsel, een paardenstaart, ingewikkelde (in)vlechten, knotjes etc. Nu kan deze mama eindelijk eens gaan oefenen met invlechten aangezien Ivy daar nooit het geduld voor heeft!

Met de bijgeleverde haarelastiekjes, clips en de haarborstel kunnen we Ivy haar nieuwe ‘zusje’ eindeloos stylen. De roze haarband kan als onderdeel van een kapsel worden gebruikt en kan worden versierd met bloemen en speldjes. De bloemendecoraties passen ook perfect bij de paarse top. Met het kleurenpalette van de make-upset kan Ivy de kleine visagist in de dop allerlei make-upcreaties maken. De kleuren zijn veilig voor de kinderhuid. Dus ze kan zichzelf helemaal opmaken zoals ze dat bij het BABY born Sister Stylinghoofd ook heeft gedaan. Twinning is winning, toch? Naast heerlijk winters binnen- speel materiaal, lijkt me het Sister Stylinghoofd straks, met lekker weer ook top. Dan kan Ivy buiten helemaal los samen met haar vriendinnen en zelfs haar eigen kap/beauty salon in de tuin maken!! Oh en trouwens, haar broertje vindt het ook geweldig! Die is al meermaals met het BABY born make-up setje omgetoverd tot ware prins!

TODO: Add alt to media
TODO: Add alt to media

Ik mag binnenkort een  BABY born Sister Stylinghoofd weggeven aan 1 van jullie! Dus als jij ook zo’n ‘zusje’ voor jouw visagist aka kapper in de dop wil winnen, houd dan mijn Instagram: @perfnotsoperf & @anneo3o5 in de gaten!

Voor nu wens ik jullie allen alvast een fijne regenachtige donkere maar gezellige binnenspeel week toe!

Liefs van Anne, Perf not so Perf 

TODO: Add alt to media
2 jaar geleden

Wat goed verwoord. Al jullie blije momenten, zorgen in de eerste periode en het vertellen over hoe zwaar kraamvisite kan zijn. De liefste kraamhulp die onmisbaar was en jullie zo goed heeft begeleid. Helaas borstontsteking en ontsteking van de hechtingen gooiden roet in t eten, maar je bleef dapper doorgaan. Trots op je!

2 jaar geleden

Leukk !! Hier ook altijd een hit

2 jaar geleden

Ohhh dit is echt echt voor Lin, zo leuk!😍

2 jaar geleden

Ah wat een leuke pop😍🍀