Snap

Wie is de persoon achter Webshop ColourfulGifts?

Dat ben ik Jeannette, 30 jaar jong,gelukkig getrouwd en  mama van een zoon Joep 4 jaar en een dochter Jennifer 2 jaar. Mijn man  heeft sinds vorig jaar een eigen bedrijf als programmeur. Ik heb vanaf mijn 16e jaar in de zorg gewerkt, van een verzorgingshuis naar een verpleeghuis en uiteindelijk voor een opleiding tot verpleegkundige naar het ziekenhuis gegaan. De laatste jaren was ik zoekende naar wat ik nou precies wilde qua werk, ik zocht meer uitdaging maar was bang om mijn oude vertrouwde werkplek los te laten.

En aangezien ik best wel behoorlijk kan twijfelen, durfde ik zelf nooit de stap te nemen om nou eens een keer te doen wat ‘Ik”wil! Door omstandigheden moest ik uiteindelijk  mijn oude vertrouwde werkplek, waar ik bijna 10 jaar gewerkt heb verlaten. Nou ik kan je vertellen “DOODENG”

Tja je hebt toch de verantwoording voor je gezin! Als je weet waar je aan toe bent dan is een vaste baan in combinatie met kinderen wel heel erg fijn. Maar goed die had ik nu niet meer, ik moest gaan zoeken naar een nieuwe baan, maar niks  was dat wat ik eigenlijk wilde. Na aan te hebben gegeven bij het UWV dat ik eigenlijk zocht naar een mogelijkheid om voor mezelf te gaan werken, ging het “balletje rollen”. Ik wilde namelijk heel graag mijn eigen webshop beginnen in de kinderbranche en dan gericht op de detailhandel. Ik wilde een nieuw leven, er meer zijn voor de kinderen, en gewoon een nieuwe uitdaging!

Officieel ben ik dus sinds begin 2011 eigenaresse van webshop  http://www.ColourfulGifts.nl. En sinds kort ook van http://www.ColourfulToys.com. Neem gewoon even een kijkje om te zien wat ik er allemaal verkoop.

Voor mij is alles in de internet wereld nieuw! En dus een uitdaging! En ik moet zeggen dat ik er tot op de dag van vandaag absoluut geen spijt van heb gehad. Vanaf nu kunnen jullie wekelijks mijn Blog lezen over mijn leventje als startende ondernemer in combinatie met een jong gezin en een man met een eigen bedrijf!