Snap

Week 35

Naar de Veluwe!

Na mijn zwangerschapsverlof ben ik in eerste instantie gewoon vijf dagen blijven werken. Eerst maar eens kijken hoe alles loopt en dan verder zien. Toch was mijn wens om naar vier dagen te gaan zodat ik wat extra vrije tijd met mijn kleine meid heb. Deze stap heb ik nu gemaakt en deze week was de eerste week dat we de vrijdag ook lekker samen hebben. We hebben er gelijk een weekendje weg van gemaakt. 

Vrijdags vertrokken we bepakt en bezakt richting Apeldoorn waar we een Airbnb hebben gehuurd. Vlakbij alle attracties en het centrum was een stevige wandeling, maar zeker te doen. Ideaal gelegen dus. Deze dag hebben we rustig aan gedaan. Even de stad verkend, maar vooral relaxxxx!!!! Er stond immers voldoende op het programma. 

De volgende dag lekker rustig opstaan. Julia staat altijd wel voor half zeven paraat, dus tijd zat om niet te hoeven haasten. We vertrokken in de loop van de ochtend naar de Hoge Veluwe (vanaf Hoenderloo). We besloten het park te voet te verkennen. Of dat de meest verstandigste keuze was weet ik niet. Het voetpad is niet echt buggyproof en het fietspad is verhard, maar door de vele fietsters niet echt wandelproof. Zeker met een kindje die er geen boodschap aan heeft en gewoon direct dat blaadje of denneappel aan de andere kant van het pad wil bewonderen. Volgende keer toch maar de fiets. Wil niet zeggen dat we geen mooie wandeling hebben gemaakt. De omgeving is super mooi! Halverwege op het parkplaza wat gegeten en met volle moed weer terugwandelen. 

Zondag is alweer onze laatste dag. Maar volop pret voor de boeg. We gaan namelijk brutale apies kijken in de Apenheul. Julia had de tijd van haar leven. De aapjes van zo dichtbij zien was toch wel gek, maar wel heel leuk. We aten nog wat bij restaurant de Boschvijver (mooie locatie) en dan lekker naar huis, want daar is het toch ook wel fijn! 

3 dagen geleden

Wat heerlijk!