Snap

Wat moet ik voor mijn zoontje kopen?!

Sinterklaas is weer in het land. Natuurlijk willen wij onze zoon van anderhalf wat leuks geven.. maar wat..?

Sinterklaas is weer in het land. Onze zoon is anderhalf en begrijpt er natuurlijk nog niet veel van. We willen hem wel graag een cadeautje geven. Maar ik vind het zo moeilijk om iets te vinden voor hem. Graag zou ik iets educatiefs geven, maar de kamer ligt al bezaaid met boeken, blokken, auto's etc.

Heeft iemand een leuk idee, wat leuk is voor onze zoon en waar hij ook nog wat van leert...?

8 jaar geleden

Zo'n xylofoon lijkt me wel leuk inderdaad. Bedankt voor de tips!

8 jaar geleden

Wat denk je van een (houten) trommel? Lekker stevig en goed om op te meppen. Is hamertje tik iets? dan niet die met spijkers maar die met een plank en cilinders die je door de gaten mept.

8 jaar geleden

Hier is de kleine net jarig geweest en heeft toen toet toet auto's gekregen en de garage. De garage zit nog in de doos, maar hij vindt de auto's geweldig. Met Sint en kerst krijgt nu vooral praktische cadeau's. Van opa en oma een xylofoon, hij is gek op muziek maken. Pannetjes van de ikea (of Hema heeft ook een leuke set) doen het ook erg goed bij ons. Leuk om mama te helpen, daar heb je geen keukentje voor nodig :). Hij krijgt met Sint of Kerst ook keukengerei van de Ikea. Douche slippers staan hier ook op het lijstje. Potje en verhoger krijgt hij van ons. Douchenet voor zijn speelgoed in de douche. Voor kerst willen we nog een slee vragen en regenlaarzen. Van mijn broer krijgt hij zijn eerste Nikes. Misschien zit hier iets tussen waar je wat mee kan?

8 jaar geleden

Misschien boekjes om te lezen. Vond zelf kleding ook niet erg.