Snap

Wat een nare moeder

Ik liep met mijn zoon en dochter van 3,5 in de Albert Heijn, ik moest wat kleine boodschapjes doen.
6 jaar geleden

Ik vind het wel een rot reactie. Zelfs al zou ze op dat moment gelijk hebben of zelf anders handelen, je kent iemand niet, je kent de situatie niet, je weet niet wat er is voor gevallen, dus hoezo je ergens mee bemoeien?? Zolang iemand zijn kind niet mishandeld of echt schreeuwt ofzo denk ik altijd maar iedereen leeft zijn eigen leven op zijn eigen manier!

6 jaar geleden

Hahaha ook gelijk dat je zeker een Rotterdamse bent :') grote muil, dikke lip! Vervelend he als mensen zo tegen je doen, iedereen denkt maar dat ze alles mogen zeggen en maken tegen moeders. Want we zijn het immers gewend om boksbal te zijn en nooit iets goed te kunnen doen. Laten we er maar om lachen ook al Is het om te huilen..

6 jaar geleden

Haha, ik had het laatst ook! Dochter had driftbui, bleef gillen omdat er niet twee zakken snoep mee mochten(wel 1). Had keurig tegen haar gezegd: nu is het klaar, als je blijft huilen, leg ik de andere zak ook terug... Ze bleef huilen, dus andere zak snoep ook terug gelegd. Ondertussen even in ander vak verder met de boodschappen. Komt iemand haar brengen(dacht dat ik haar kwijt was, maar ik ben niet bepaald slechthorend). Bij de kassa was ze nog driftig, zegt die vrouw; anders geef je haar toch gewoon alvast een snoepje! Ik moest er eigenlijk wel om lachen, maar hoop niet dat ze zelf driftige kinderen heeft want dat worden dan vast hele verwende nesten!!! Maar inderdaad waar bemoei je je mee! Het enige wat ik wel eend zeg is; och, dit is helemaal niet herkenbaar met een hele grote grijns!

6 jaar geleden

Irritant is dat he?!! Waar bemoeien mensen zich mee! Totaal geen weet van de situatie, maar toch een mening denken te moeten geven... Heb ik ook wel es gehad... Mocht je het leuk vinden om ook mijn ervaring te lezen, zie: https://yoo.rs/neance/blog/hysterisch-1504639308.html