Snap

Wat doen jullie met dit mooie weer?

Lieve mensen, wat is het toch een geweldig weer. Een prachtige blauwe hemel en een stralende zon maakt onze dag helemaal goed. Mijn dochtertje Denvy is nu 11 maanden oud en geniet ook zichtbaar van dit mooie weer en alle indrukken die ze nu op doet omdat we zoveel buiten zijn. Wij wonen in een bosrijke omgeving en we wandelen en fietsen wat af momenteel. Gister zijn we op de fiets naar Oma gegaan. Na een lekker bakkie zijn we doorgefietst naar een strandje alwaar ze heerlijk in het zand kon spelen en kruipen. Daarna naar huis voor het middag slaapje en in de middag zijn we de eendjes gaan voeren. Moe maar voldaan viel Denvy om half 7 in slaap.

Vanmorgen zijn we lopend naar het hertenkampje gegaan en hebben we de hertjes gevoerd. Na 2 uurtjes wandelen was madam het zat en zijn we huiswaarts gegaan zodat we een hapje konden eten en Denvy een middagslaapje kon doen. Terwijl zijn in dromenland lag ben ik een opblaasbaar badje gaan vullen in de tuin. Bij het zien van het badje gilde ze het uit! Ze heeft heerlijk zitten badderen! Natuurlijk uit de zon want ik moet er niet aan denken dat ze verbrand... Na een uurtje in het badje was ze het wel zat. Dus hop, de kleren aan en op de fiets wat boodschapjes halen. Bij thuiskomst een lekkere warme maaltijd en een mona toetje na. Nu zit ze eventjes voor de tv en over een half uurtje gaan we naar boven en in bad. Daarna nog een lekker flesje en deze prachtige dag is alweer tot een eind voor mijn meisje.

Morgen hebben we een iets rustiger programma. Op woensdag zwemmen we en na het zwemmen is ze altijd een beetje loom en moe. Morgen doen we het verder lekker rustig aan.

Wat doen jullie met dit mooie weer? Trekken jullie er lekker op uit of blijven jullie liever binnen?

 

P.S Hierboven een leuke foto gemaakt door oma.

 

 

11 jaar geleden

Gisterochtend afspraak bij de logopedist, daarna met de mini micro step naar oma.... ... een wandelingetje van 3 km. (meestal doen we dat op de fiets) Ze geniet volop van het steppen! En ik ook.. en heb al een leuk kleurtje te pakken:).. het scheelt dat het in de ochtend nog lekker koel is, vergeleken met de middag...daarna lekker spelen in de tuin bij oma.. en vandaag na de peuterspeelzaal, snel boodschappen gedaan en direct het balkon op, 3 parasols open en badje vullen..Hebben eerst gezellig met z'n twee gepicknickt op het balkon.. leggen we een kleedje neer, kussentjes en komen er allemaal gesmeerde boterhammen uit een mandje etc. (we doen dit ook regelmatig met mooi weer bij ons in het park). Zo simpel, maar oh zo speciaal voor haar. En daarna heeft ze er een flink waterballet van gemaakt!..ligt nu gedoucht, voldaan en uitgeput in haar bedje...EN NIET TE VERGETEN: Met dit warme weer..ik maak er een gewoonte van...Elke ochtend bij het aankleden smeer ik haar gelijk goed in met Factor 50.. Heeft het goed de kans om in te trekken.. en in de middag herhaal ik het nog eens licht..zo vergeet ik het ook niet! En ik heb vorige week nog 2 extra miniflacons zonnebrandcrème gekocht, factor 50 voor mee te nemen in de tas.

11 jaar geleden

Er echt op uittrekken doen we nu niet. Heb een mannetje van ruim 2,5 en is dol op buiten spelen. 's ochtends rond 9 uur zitten we dan ook al buiten. Hij wil nooit alleen buiten spelen dus mag ik er altijd bij komen zitten. Gelukkig slaapt hij nog tussen de middag, dus rond 12 uur gaan we wat eten en dan lekker slapen tot 2 uur, half 3. Dan is het heetst van de dag weg en gaat hij weer lekker naar buiten. Heb een zandbak, badje en een speelmat waar hij uren met z'n auto's op kan spelen. Maar een boswandeling gaat er in de ochtend ook wel in hoor ;-)

11 jaar geleden

koeltas bedoel ik haha

11 jaar geleden

Ja koelkast is idd ideal maar een beetje zwaar:P we hebben voldoende ruimte in de tuin. erop uit doen we meestal met zn drietjes.