Snap

Warm op de fiets!

Met de fietsponcho van Bobike

Ik ben een echt dorpsmeisje. Ik vind het heerlijk om op het dorp te wonen en niet in de stad, dat vind ik echt veel te druk. Ieder zo zijn ding natuurlijk 😊 Ik heb ook altijd in een dorp gewoond, waardoor ik van jongs af aan al op de fiets zat. Eerst naar de basisschool en vervolgens 16 kilometer op een dag voor de middelbare school. Alles overigens op een “normale” fiets, een elektrische fiets kenden we toen nog niet haha.

Wij zijn fan!

Enfin, we wonen nu op een wat kleiner dorp, hierdoor lopen wij vooral veel en stappen wij toch wat minder op de fiets. Zo jammer! We proberen het wel steeds vaker te doen, zo fiets ik bijvoorbeeld soms eens naar mijn ouders op 5km afstand. Een ieniemienie stukje dus hartstikke fijn om te fietsen en scheelt voor de auto weer! De keuze voor de auto maak ik meestal omdat ik het bijvoorbeeld voor de kindjes sneu vind als ze het koud krijgen op de fiets. Maar nu Senn goed zelf kan fietsen, blijft hij lekker warm en… Jawel! Keet ook!

Keet blijft lekker warm dankzij de fietsponcho van Bobike. Deze poncho kan je om je kindje heenslaan en vastmaken. Je kan ervoor kiezen om ook de armpjes te bedekken, maar Keet vond dat niet zo fijn, dus ik heb hem naar beneden geslagen. Dat kan dus ook prima zoals je ziet! Ze zijn in een mini en maxi variant verkrijgbaar en alleen in de kleur zwart. Ook zitten er reflectoren op, zodat je nog beter zichtbaar bent met je kindje.

Wij zijn fan! Kende jij ze al? Shop ze hier.

Liefs, Erin  

Zo lief

Aaaw Keet ❤️