Snap
  • Kind
  • Voeding
  • eten
  • peuter

Waar is zijn eetlust bij het avondeten...?

Mijn zoontje van 3,5 jaar wil 's avonds geen avondeten, behalve als het friet is.. hellup!
6 jaar geleden

Bedankt voor jullie reacties! Ik hoop maar even dat het een fase is! ?

6 jaar geleden

Hier als ze goed eten krijgen ze een toetje. Anders niet. Geen honger bij het gewone eten, dan past dat toetje ook niet. En de volgende dag hoeven ze niet om tussendoortjes te komen. Als ze weer fatsoenlijk eten krijgen ze weer iets tussendoor. Nu hoeven ze niet heel veel te eten dat scheeld ook wel. Ze eten nu wel sneller, want ze willen klaar zijn voor het sint journaal.

6 jaar geleden

misschien een tip, wij hebben als ze goed eten krijgen ze vlees en vaak krijgen ze ook rauwkost na (als toetje) Het ligt eraan, en soms doet bij ons appelmoes bijna altijd wonderen

6 jaar geleden

Klinkt als een fase... Met name mijn zoon van 4,5 heeft daar ook behoorlijk last van. Heeft bijna een half jaar praktisch niets gegeten, met name 's avonds. Wij blijven het eten wel gewoon aanbieden, ook al gaat het bord regelmatig praktisch onaangeroerd terug. Als hij helemaal niets eet ook geen toetje, maar als hij wel iets eet krijgt hij ook gewoon een toetje. (toetje moet geen beloning zijn, maar hij leefde op een gegeven moment gewoon op dat toetje, dat ging ons te ver) Sinds een maand ofzo eet mijn zoontje opeens weer supergoed en gaan de borden vrijwel elke avond helemaal leeg. Als je zoontje verder gewoon lekker levendig en gezond is zou ik me niet teveel zorgen maken, ze krijgen vanzelf honger.