Terug
Blog header image

Vraag: Hoe kleed ik het Sinterklaasfeest nog meer aan?

Ik vind het zo leuk, ik word er zo blij van: het Sinterklaasfeest. Tijd om er een extra leuk feest van te maken!
Anouk H
7 jaar geleden

Leuk! Precies ook de vraag die ik vanmiddag in mijn blogs stelde.

Kimdejong
7 jaar geleden

Ook hier is alles weer in Sint stemming. Wij knutselen ook regelmatig Sinterklaas en Zwarte Pieten van WC rolletjes en een mooie stoomboot erbij. Op het raam verven we er ook pakjes bij (met verf van de Action, met een sopje is het makkelijk eraf te krijgen ook na een paar dagen). En op de cadeautjes komen foto's van de kids zodat ze zelf kunnen "lezen" voor wie welk cadeautje is.

Anoniem
7 jaar geleden

O echt? Nou great minds think alike zullen we maar denken haha. Nou hopelijk komen we dan allebei aan een berg extra tips!

Anoniem
7 jaar geleden

Thanks! Ja op het raam is ook wel leuk inderdaad! En dat knutselen, heerlijk. Leuke tips, thanks!

Anoniem
7 jaar geleden

Ik heb zelf een open haard gemaakt van dozen erg leuk geworden jammer dat je hier geen foto kan plaatsen

Anouk H
7 jaar geleden

Precies! :-)

Lindsy83
7 jaar geleden

Bij ons in de omgeving zijn er mensen die zich aan bieden als hulp sinterklaas en pieten. Die kloppen dan op pakjes avond op je raam of deur. En verassing, daar staat dan de grote zak van sinterklaas bij de deur, of ze komen het zelfs binnen brengen. Maar net wat je afspreekt, maar wel heel leuk dat er dan 'echte' pieten enzo zijn.

Anoniem
7 jaar geleden

Wat leuk! Bij de Action en Xenos hebben ze ook veel leuke Sinterklaas decoratie!

EllyKlijsen
7 jaar geleden

O dát is ook leuk! Even hoekje bedenken daarvoor want zie ik wel zitten ja!

EllyKlijsen
7 jaar geleden

Ja vind ik ook super leuk..Maar ik krijg husband niet on board om zoiets in te huren helaas...

EllyKlijsen
7 jaar geleden

Mooi, ik voel een shopsessie opkomen, dank je!

Franciska_vandertorre
7 jaar geleden

Leuke film om te kijken (staat op netflix) de sinterklaasjournaal meezing movie. Leuk verhaal en lekker veel meezingen met oude bekende sinterklaas liedjes.

Noddy
7 jaar geleden

Mijn ouders deden ieder jaar wat anders, dan zouden we koffie gaan drinken bij een hele goede vriend van mijn ouders, en kwam diegenen net aanlopen (was een milkshake gaan halen bij de mac) en kwamen we in de flat lag zijn hele huis vol met kado's en pepernoten. of we kwamen thuis van waarschijnlijk ook weer de mac haha en lag het huis vol. of we zaten vol spanning te wachten tot de sint zou komen en mn moeder zegt ga maar vast je pyama aan doen, blijkt mn hele slaapkamer vol te liggen. een echte sint (mijn opa) en piet (mijn oudste broer) bij mijn oma op bezoek. en zo heeft Lief ook een hoop herinneringen die we natuurlijk ook weer voor onze kinderen willen gebruiken. onze oudste is nu bijna 4 en de jongste net 2 en het lijkt zo kort om al onze ideeën in de praktijk te gaan brengen, voor ze niet meer geloven!

EllyKlijsen
7 jaar geleden

o goed idee, gaan we zeker kijken!

EllyKlijsen
7 jaar geleden

Haha dat klinkt heel erg leuk! Ja heerlijk om er van alles om heen te bedenken hè. Ik weet nog dat mijn opa vroeger een hele constructie had gemaakt, zodat er een touwtje vanuit de keuken, die helemaal door hun heel lange gang naar de deurbel ging, vanuit de keuken bediend kon worden. Hij ging dan nét koffie halen (met luidruchtig rammelen met de kopjes, zodat hij kon bewijzen dat hij inderdaad daar was), en hop, de deurbel ging. Waaaah spannend. Ik meende toch echt een keer een piet te hebben zien wegrennen haha (terwijl de echte piet toch echt in de keuken stond met zijn touwtjesconstructie).

Blog header image

Bijna 4

En zo is mijn aller aller leukste meisje alweer bijna vier 💗💗 ik vind dit zó zo spannend.. bijna naar de basisschool, écht baby af..