Snap

Verzamelen van cadeautjes

Het hele jaar door ben ik zo wel een beetje aan het verzamelen van cadeautje. Voor Sint, Kerst, verjaardagen en gewoon als beloningen voor bv poepen op de WC.

De laatste tijd speelt mijn kleine veel spelletjes. Ben nu dan ook druk op zoek naar leuke spelletjes voor kleinere kinderen. Zo heb ik al gevonden (moet ze nog kopen op MP): Winnie the Pooh Wiebelboom, Honingpotspel en Elefun Vlinders vangen. Weten jullie nog meer?

9 jaar geleden

Kleurentorentje was hier n hit

9 jaar geleden

Boomgaardje is echt een top spel.... hiero wordt ie nog wekelijks gespeeld...

9 jaar geleden

Ha,ha, herkenbaar, ik koop bij wijze van in januari al cadeautjes voor Sinterklaas....Hier vinden ze K3 en ook Zandkasteel Memorie erg leuk.

9 jaar geleden

Ja die ken ik. Hebben we hier ook. Zijn inderdaad erg leuk. Die van Fisher-Price ;-)