Snap

Vermoeidheid door huisdier?

Onze dochter is ernstig vermoeid, slaapt belachelijk veel en dit is al vanaf de geboorte, maar sinds juni 2013 slaapt ze wel echt heel veel, rond de zelfde tijd dat wij een puppy kregen.

Onze dochter is ernstig vermoeid, slaapt belachelijk veel en dit is al vanaf de geboorte, maar sinds juni 2013 slaapt ze wel echt heel veel, rond de zelfde tijd dat wij een puppy kregen. Nu vraag ik me af, komt dit door de hond? Heeft de hond iets wat de vermoeidheid bij haar veroorzaakt? Ze houd veel van het beestje, hij is speels maar voorzichtig bij haar, hij laat zich knuffelen, ze zit op hem en geeft graag kusjes. Dus ja het beestje afstaan is het laatste dat we willen. Maar ja, wat als het wel door het hondje komt, wat als het medische aan te tonen is ook al heb ik daar wel mijn twijfels over. Maar ja wel erg toevallig dat ze zo veel is gaan slapen sinds we het hondje hebben. We hebben het beestje nu sinds juni 2013 dus nog niet eens een jaar. Maar om nu het beestje 10 jaar te hebben en ze blijft die volle 10 jaar zo veel slapen kan ook niet. Want haar ontwikkeling kan dat niet goed verlopen, ze zal dan altijd moe blijven, en dat is ook niet wat we willen. In mijn vriendenkring hebben we wel nagevraagd of iemand ons hondje wilt overnemen en ze willen het niet vanwege hun eigen redenen.

9 jaar geleden

Oh jakkes, daar heb ik nu even geen puf voor hoor!

9 jaar geleden

Ik heb daar nog nooit van gehoord, wat houdt dat in dan? Is het iets dat je bij de huisarts kunt regelen? Want dat zou wel heel prettig zijn, om in ieder geval van de ergste hooikoorts af te zijn.

9 jaar geleden

Nee, ik heb nog niet gedacht aan die injecties, onze dochter heeft ook nog geen medicijnen. We zitten nog helemaal in de molen van uitzoeken met kinderpyscholoog, bloedtesten, kijken hoe haar hersenen werken, enzovoorts. We moeten eerst alles uitzoeken enzovoorts. Deze week weten we als het goed is wat resultaten over de bloedtesten enzovoorts, en dan ook weer afspraak kinderpyscholoog. We willen heel erg graag weten wat de vermoeidheid veroorzaakt. Ze blijft zoveel slapen ook al gaat nu ze 3 uur per dag naar de peuterspeelzaal. haar ontwikkeling gaat ver achteruit. :(

9 jaar geleden

heb je wel eens gedacht aan desensibilisatie-injecties? het is heel intensief maar mijn zus heeft er goede resultaten mee! De hooikoorts was bij haar ook heel heftig en is nu bijna over!