Snap

Verloop van deze nacht , anders dan verwacht.

Geslapen als een steen achteraf voel ik me schuldig ...ik vertel jullie in de blog waarom.

wakker worden met yfe haar lachje deze morgen  zorgde dat mijn hart smelt, wat is ze toch mooi , ook als ze net wakker is <3 

Ik heb gisteren avond nog even mijn tranen laten vloeien , uren aan een stuk tot ik slaap viel , al mijn verdriet moest er uit . Blijkbaar heb ik geslapen als een steen want deze nacht is Yfeke haar hartje weer 3 keer gedaald ..ik wist het niet tot de kinderarts deze morgen in de kamer stond en me vragen stelde er over ...ik voel me nu wel wat schuldig dat ik het niet gehoord heb, en stel me ook vragen waarom een mij niet hebben wakker gemaakt , maar langs de andere kant zijn mijn batterijen nu wel een beetje weer opgeladen ...ik hou jullie verder op de hoogte hier en hoop snel op Meer nieuws hier want dit alleen sloopt mij intens , ik zou zo graag genieten van mijn gezinnetje,ik mis mijn lieve yurremans en hoop zo hard Dat alles snel achter de rug is! mijn mooie meisje , mijn engeltje, onze sterretjes zorgen er voor dat alles in orde komt , i promise my girl <3 lieve Yurre vergeet niet dat mama zielsveel van je houdt <3 we halen onze tijd samen zeker in! Love you <3

6 jaar geleden

Omdat he dochtertje daar in goede handen verkeerd. Heb je geslapen. Wetende dat er altijd iemand is die actie onderneemt als het fout is. Nu heeft de arts wel waar ze om vroeg. Nu maar hopen dat ze jullie in een sneltrein zetten en zorgen dat ze beter wordt. Nog naald heel veel sterkte. Hou vol. Xx

6 jaar geleden

joyce je mag je echt niet schuldig voelen zunne, het is omdat je lichaam echt de slaap nodig had want je bent op, ook zal je in je onderbewustzijn toch geruster zijn dat ze onder controle is in het ziekenhuis nu , ik ben zelfs blij van lezen dat je baterijen terug een beetje opgeladen zijn doordat je ééns hebt geslapen, véél sterkte en kracht toegewenst verder

6 jaar geleden

Hey Joyce ik volg je blog tot op de voet en je hoeft je echt niet schuldig te voelen dat je niets hebt gehoord want ook jij hebt je energie nodig om er te blijven staan en om sterk te blijven. Je bent een super mama voor allebei je kindjes en ik weet zeker dat Sterre helpt van hier boven als je mij nodig hebt sta ik voor je klaar ik kan dan wel niet komen maar als ik met iets kan helpen doe ik dit met veel plezier. Elke dag steek ik een kaarsje aan voor jullie en ik zal dit blijven doen tot yfe terug beter is. Veel sterkte en knuffels voor jou, yfe, yurre , je ventje en je familie veel liefs van ons allemaal xxxx