Snap

Vaderdag-theatervoorstelling over ouderschap...

Iets leuk doen met je partner/toekomstige mede-ouder op Vaderdag?? Ga dan zondag 17 juni naar Amersfoort, naar de voorstelling 'Lief 't leven' in Theater 'De Kamers'. 'Lief ’t Leven' is een intieme muzikale zoektocht naar het kind in iedere man en naar het Handboek Vaderschap. Een optimistische odyssee voor wie het leven lief heeft.
Entreeprijs € 10 en € 7,50 voor vaders en kinderen van 14 tot 18 jaar. Adres/reserveren via internet: http://www.dekamers.nl
Over 'Lief 't Leven'

“Ouderschap? Eén grote sprong in het diepe, maar wel de mooiste en moeilijkste reis die een mens kan maken…” Zanger/gitarist/cabaretier Guido Schaake kan erover meepraten, al voelt zijn vaderschap nog behoorlijk rauw. “Ineens ben je ouder, in één klap ouder. Dat kost je je ‘ik’ en je liefdesrelatie verandert in een voedselketen. Is dat genieten…” En het ‘echte’ opvoeden moet voor hem nog beginnen. Daar heeft bassist Remus Aussen dan weer meer ervaring mee. “Bobsleeën is een stuk rustiger…” In Lief ‘t Leven wil Guido Schaake het publiek laten ervaren dat vader worden je gevoelsleven als man in alle opzichten verrijkt. De voorstelling is bedoeld voor vaders én moeders van alle leeftijden.

'Lief 't Leven' is een intieme muzikale zoektocht naar het kind in iedere man en naar het Handboek Vaderschap. Een optimistische odyssee voor wie (koste wat het kost) het leven lief heeft.

Met Guido Schaake (zang, gitaar, marimba) en Remus Aussen (bas, beats) Concept, tekst en muziek: Guido Schaake Tekstadviezen: Remus Aussen Licht en Techniek: Mano Soekha Projectie-ontwerp: Patrick de Wilde Eindregie: Lise-Lott Kok