Snap

UV werende kleding van ZUNBLOCK - nu 10% korting

www.zonnekleding.nl – de leukste en veiligste UV kleding voor je kind

Wil je veilig van de zon genieten met je kind? Met UV kleding van ZUNBLOCK ben je altijd goed beschermd. De zwempakjes bedekken dankzij hun perfecte vorm ook alle gevoelige plaatsen zoals nek, schouders en bovenbenen.

Wil je dat je kind er leuk uitziet? ZUNBLOCK heeft een ruime keuze uit hippe designs. Kinderen dragen de kleding heel graag, volgens duizenden tevreden gebruikers.

UV kleding is makkelijker en veiliger dan insmeren, en het is bovendien goedkoper. Gewoon de kleding aantrekken en het petje op doen. En natuurlijk de onbedekte huid regelmatig insmeren.  En een jonger broertje of zusje kan later de UV kleding ook nog dragen! Want ZUNBLOCK kleding  blijft heel lang mooi.

In Nederland is er in juli meer UV dan in Tenerife in februari, dus je kan de UV producten ook hier goed gebruiken. ZUNBLOCK kleding heeft beschermings-factor UPF50+, en is vrij van schadelijke stoffen; het hippe design komt uit Zweden, en  het is gegarandeerd zonder kinderarbeid gemaakt.

Wil je hulp bij het kiezen van de juiste maat of design, dan kan je ook ’s-avonds of in het weekend bellen naar Ursula ( 06-43810135), de eigenaar van webshop zonnekleding.nl.

Speciale actie: 10% korting via code "mamaplaats" Een hele fijne zomer toegewenst

Ursula Haase  van zonnekleding.nl

Over zonnekleding.nl:

Zonnekleding.nl is gespecialiseerd in hippe & vrolijke UV werende kleding van het Zweedse topmerk ZUNBLOCK. Dankzij speciaal ontwikkelde stoffen worden minimaal 98% van de schadelijke UV straling tegengehouden.

UV werende kleding wordt door huid- en kinderartsen aangeraden, omdat de kinderhuid zo veel kwetsbaarder is voor UV straling dan de huid van volwassenen het veiliger is dan insmeren.