Snap
  • ziekenhuis
  • spanning
  • Gezondheidsproblemen

Tweede ziekenhuisopname

Het volgende gedeelte van mijn verhaal.

In de vorige blog vertelde ik over de hoeveelheid vocht in zijn buikje wat weg gehaald was. We mochten daarna naar huis.

We waren pas enkele dagen thuis toen mijn zoontje erg ziek werd. Kon niks binnen houden en had koorts. Ik nam contact op met de kinderarts. We moesten snel langskomen. Hij bleek rotavirus te hebben. Hij moest opgenomen worden. Hij kreeg vocht en antibiotica toegediend via infuus. Normaal zou het snel beter moeten gaan. Helaas gebeurde dit niet en het ging alleen maar slechter. Ze geloofde niet dat het alleen aan het rotavirus lag.

Hij heeft een paar dagen in ons eigen ziekenhuis gelegen maar de verpleegkundige vertrouwende het niet. Ze overlegde met ons om contact op te nemen met sofia kinderziekenhuis. Daar gingen wij uiteraard mee akkoord. Helaas zagen hun de ernst niet gelijk in. Het was al avond dus ze zeiden maak maar een foto en stuur die morgen naar ons op met koerier. Dat deed ons ziekenhuis. Hier ging helaas wat tijd overheen doordat ze de ernst niet gelijk zagen.

Zijn buik zat opnieuw vol met vocht en ze wilden hem overgeplaatst hebben. Ze deden alleen moeilijk dat ze hem niet op konden nemen Ivm het rotavirus en dat ze geen quarantainekamer beschikbaar hadden. We moesten een ander kinderziekenhuis kiezen.

We hebben gekozen voor wkz, eind van de middag werden we met spoed overgeplaatst. 


Lees ook: "bij de huisarts valt het woord 'endometriose' en worden we doorgestuurd naar het ziekenhuis"

1 jaar geleden

Zo verdrietig om te lezen... Zo'n klein mannetje en dan al zoveel mee moeten maken... Ik ben benieuwd hoe het nu met jullie gaat. Veel liefs ❤️

1 jaar geleden

Mijn zoontje is nu een gezonde jongen van 8 jaar. Hij heeft idd flink wat meegemaakt. De laatste tijd denk ik er ook best veel aan. Het voelt goed het hier te delen en van me af te schrijven. Ik probeer snel het vervolg te delen.