Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg
  • speelgoed
  • educatief
  • Tomy
  • ontwikkelingsfases
  • vaardigheden

TOMY: Het beste speelgoed voor baby's

TOMY staat bekend om hun educatieve speelgoed. TOMY bestaat uit speelgoed voor verschillende ontwikkelingsfases met mooie vormen en kleuren.

TOMY staat bekend om hun educatieve speelgoed. Het assortiment van TOMY bestaat uit speelgoed voor verschillende ontwikkelingsfases met mooie vormen en kleuren. Speelgoed dat spelenderwijs de ontwikkeling van baby’s bevordert. Tijdens het spelen stimuleren de speeltjes de ontwikkeling van het inbeeldingsvermogen, het uitbreiden van sociale emotionele vaardigheden, de ontwikkeling van het gezichtvermogen, de ontwikkeling van spraak en de fijne en grove motoriek.

Hieronder staan een aantal educatief maar ook leuk speelgoed voor je baby:


Speelgoed voor baby's

Lamaze stapelvriendjes Zachte stapelvriendjes met magneetjes. Felle kleuren en patronen stimuleren het zicht van je kind, knisperingen en ratels in ieder figuurtje stimuleren het gehoor. Het stapelen helpt de hand- oog coördinatie van je baby ontwikkelen.

Winnie de Poeh Neus in de honingpot Poeh Beer Hoor je Winnie de Poeh zijn maagje ook zo rommelen? Til de honging pot op naar Poeh zijn mond en hoor hoe hij de honing uit de pot smikkelt en de echo van de pot zijn favoriete liedjes laat horen. Doe de honing pot weer naar beneden en hij zingt vrolijk verder met een volle buik… maar niet voor lang… Aquafun Octopals Wonderlijk en kleurrijk badeiland voor een octopus-mama en haar 8 baby‘s. Moeder dient als watergieter en de baby‘s kunnen met hun zuignappen aan het bad en badtegeltjes geplakt worden. Ook spuiten ze als je erin knijpt. Bovendien heeft iedere octopus een eigen nummer waarmee hij aan het overeenkomende nummer op het octopuseiland gekoppeld kan worden. Volop waterpret en eindeloze spelletjes in bad! Play to Learn Glimlach Stapelaar Dit speeltje kan je lange tijd bezighouden! Je baby probeert hem te stapelen. Het speeltje biedt een unieke stapel ervaring: met dit speeltje kan er namelijk op twee manieren gestapelt worden, voor dubbel zo veel plezier! De lachende gezichtjes in het midden van de ringen en de verborgen rammelaar-bal, zullen het kind iedere keer weer boeien en verrassen.

Speelgoed van TOMY kun je onder andere kopen via www.bol.com, www.toysxl.nl, www.intertoys.nl

11 jaar geleden

Leuk zo een stapelaar

11 jaar geleden

Mijn kleintje is altijd gek op Winnie de poeh zijn kamer hangt er vol mee ik denkt dat hij dat speeltje zeker leuk gaat vinden!

11 jaar geleden

Tijdens de verjaardag van mijn dochter ontving ze de Lamaze stapelvriendjes cadeau. Een beter cadeau voor haar konden we niet wensen! Al spelend zien we haar leren...