Terug
Blog header image

The Fruit Fight..

'Lekkere appel/wortel moes heb je gemaakt, mam!! Mmmmm!! Ik ga mijn hele schaaltje leeg eten!' NOT!
Lindsy83
6 jaar geleden

pfff lastig hoor... werkt het ook niet als je het een soort van verstopt geeft? op brood of met pannekoek? succes alvast voor morgen!

JufFeline
6 jaar geleden

Knap dat je hebt volgehouden. Nu doorzetten. Het is super vermoeiend maar volgens mij gaat hij de strijd minder heftig maken als hij doorheeft dat het toch geen nut heeft om hem te voeren. Dit werkt alleen als je nu heel consequent bent. En misschien kun je dan ook wel op een gegeven moment van hem verwachten dat hij het doorslikt. Lijkt me wel heel lastig en ik zeg dit verder niet uit ervaring hoor, dus pin mij er niet op vast maar dat is wat ik uit de theorie weet. Succes!!!

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Noop.. Laatst had ik met yoghurt geprobeerd, weer FAILED. Aankomende week probeer ik het met ijsjes, zelf maken..

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Het was echt geen pretje en echt moeilijk hoor :( morge hopelijk minder erg maar vrees van niet!! Maar we houden vol..

Chiara
6 jaar geleden

Hmm wat een gedoe! Helpt het niet als je er smoothies van maakt en deze in een mooie (zelf uitgekozen?) beker met een leuk rietje? Hier geef ik soms een smoothie in zijn papfles, en dat vindt hij heerlijk!

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Valt ook weer te proberen, maar eigenlijk altijd als hij de blender hoord of ziet en daarna iets voorgeschoteld krijgt, weet hij al hoe ver het is, haha! Maar ik dacht er al aan om mischien de avond van te voren iets te maken voor de dag erna.. Vandaag heb ik ditzelfde hapje nog is fijner geblend en verstopt onder een laag yoghurt, hij at 3 happen!! :D Ik ben happy en vanmiddag probeer ik dit nog een keer!!

Blog header image

Nieuw ziekenhuis

Nieuwe start

Na een serieuze teleurstelling in het ziekenhuis waar we ons traject hadden opgestart, waren we ons vertrouwen toch wel helemaal verloren daar. 


Lang verhaal kort: we hadden na een zeer succesvolle pick up, 10 bevruchte eitjes waarvan 8 van goede kwaliteit. Maar het ziekenhuis heeft fouten gemaakt bij het willen afnemen van DNA om Pre-genetische testen te kunnen doen.... Alles was voor niets geweest, geen enkel embryo was nog bruikbaar... 


We zijn dus naar een ander ziekenhuis gestapt, in de hoop dat het hier anders ging zijn.

Vertrouwen is er sowieso wel in dit ander ziekenhuis, ze stellen ons zeer gerust en zij werken op een andere manier. Dus laat ons hopen! 


Het enige jammere aan een traject in een ander ziekenhuis, je begint weer helemaal vanaf 0... 

Alle onderzoeken wil dit nieuw ziekenhuis opnieuw doen. 

Na 8 maanden hebben we eindelijk terug wat vooruitgang. Start van ons nieuwe traject is eind december! 


Met een dubbel gevoel, toch een beetje bang voor wat er weer gaat komen. En bang voor een nieuwe pick up, aangezien ik hier de vorige keer toch heel hard van heb afgezien. 


Hopelijk kan het nieuwe jaar ook mooi beginnen met veel goed nieuws! 


Altijd blijven hopen!