Snap
  • Kind

Stenen verven? Mama doe toch niet zo gek!

Vandaag wilde ik weer eens wat nieuws proberen om te knutselen of om te verven.

Vandaag een paar uurtjes gewerkt (vrijwilligerswerk) en 's middags lekker vrij gehad. Een paar keer per week probeer ik even voldoende tijd vrij te maken voor de kleine om creatief bezig te zijn (we kleuren wel elke dag). Iets wat wij beide heerlijk vinden om te doen.

Ik wilde weer eens wat nieuws gaan knutselen of verven De kleine mocht kiezen en het werd vandaag verven (echt een favoriet hier, verven). Ik wilde iets maken dat budgetproof was en ook nog eens leuk om te doen. Iets totaal anders dan verven op een papiertje.

Toen we van de week in het park waren hebben we een paar stenen gevonden en meegenomen naar huis. Deze zag ik dus liggen en toen dacht ik; waarom gaan we de stenen niet (proberen te) verven?

Toen ik het voorstelde aan de kleine werd ik met een bik aangekeken die zei; 'stenen verven? Mama doe toch niet zo gek!'

Nadat ik alle spulletjes klaar had gezet heb ik eerst voor gedaan wat precies de bedoeling was aangezien iemand nog steeds niet helemaal overtuigd was (tja stenen die horen buiten of die neem je soms mee naar huis als je super mooie hebt gevonden maar stenen verven? Nee dat kan dus echt niet!)

Toen ik klaar was met de steen verven had ik iemand eindelijk kunnen overtuigen om hetzelfde te gaan doen. Toen was er ook geen houden meer aan! Gelukkig hadden we maar 6 stenen in totaal maar, als we er 400 hadden dan waren die ook allemaal voorzien van een mooi kleurtje.

Deze activiteit was echt een budget variant aangezien de stenen gratis waren (gevonden) en we maar een klein beetje verf hebben gebruikt.

Nadat ik de kleine overtuigd had was het echt een super leuke activiteit die we ook zeker vaker gaan doen.

Wat voor "geks" hebben jullie wel eens geverfd?

xx CheapMommy

8 jaar geleden

dankjewel :) Ik vond het ook super leuk om te doen.

8 jaar geleden

Je blog heb ik ook gelezen. Super leuk idee vond ik het!

8 jaar geleden

ook wel eens een steen maar kort geleden afvalhout, oké het waren dunne latjes. Daar heb ik trouwens een blog over geschreven.

8 jaar geleden

De kleine vond het heel leuk om te doen maar ik stiekem ook hihi