Snap
  • Kind
  • kinderen
  • sporten

Sportende kinderen

Tips gevraagd
5 jaar geleden

Hallo allemaal, tnx voor alle reacties en ook via facebook! Ja eerst dachten wij ook idd eerst zwemdiploma en dan de rest, bij Jackie was dit ook pima... maar mijn man en ik hebben het erover gehad en de zwemles vinden wij verplicht dus vinden we dat ze zelf ook wat mag. En gezien haar passie... de oplossing is nu dat als ze het na de proefles van a.s. zaterdag nogsteeds leuk vind ze er voor 3 maanden opgaat, dan komt baby nr 3 en dan kijken we hoe verder, hoe leuk ze het vind en of het gaat. Mij valt op (ook van vrienden om mij heen) dat de ene helft echt zegt eerst zwemdiploma halen en de andere helft rent z'n poten onder zijn lijf vandaan haha....grappig om te lezen en ik kan me dus ook in allebei wel.vinden vamdaar de vraag.

5 jaar geleden

Ik heb een dochter van 4.5jaar en ben 23 weken zwanger. Ons meisje heeft vanaf 3 maanden op babyzwemmen gezeten, en gezwommen totdat ze 4 jaar werd en naar de basisschool ging. Ze zit nu op turnen, in mei (bij 5 jaar) gaat ze opnieuw zwemmen. Dit is een andere dag dan turnen. Als het te combineren is mag ze het beiden blijven doen, maar als het te druk blijkt, dan heeft zwemmen voorrang. Succes met het maken van je keuze, doe wat goed voelt!

5 jaar geleden

Ik heb één dochter. Die is na zwemles gestart met judo en zat toen ook al op Scouting. Met Scouting is ze gestopt en ze doet nu ook aan ponyrijden. Dat is haar grote passie. Sinds ze drie was en voor het eerst op een pony zat, heeft ze steeds opnieuw gevraagd om op ponyrijles te mogen. Wij hebben steeds gezegd dat als ze acht of negen was en dat nog wilde, dat ze dat mocht gaan doen....in de hoop dat het een gril was en over zou waaien. Niets was minder waar en sinds haar 8e verjaardag zit ze op rijles. Ze heeft een tijdje 3 sporten naast elkaar gedaan (ook schaatsen erbij), maar dit werd echt te druk. Wij hebben één kind. Dat maakt de organisatie makkelijker dan met drie, dus zou ik als ik in jouw schoenen stond met de driejarige afspreken dat ze eerst haar zwemdiploma's gaat halen (heeft ze hier ook moeten doen) en dan op dansles mag. Misschien zou je om haar tegemoet te komen haar af en toe naar een kinderdisco (=vanaf ongeveer 4 jaar) laten gaan. Hier in de omgeving zijn er twee culturele centra die maandelijks een kinderdisco (vaak in de middag) organiseren. Wellicht is er bij jullie ook een cultureel centrum in de buurt. Of je laat haar af en toe meedoen aan een workshop dans oid...

5 jaar geleden

Waarom lekker maken met dansles als je weet dat het (nog) niet haalbaar is qua tijdschema etc? Hier moeten ze eerst A en B zwemdiploma halen. Dan mogen ze 1 andere sport kiezen. Wij werken allebei en in onze vrije tijd gaan we niet alleen maar naar clubjes rennen.