Snap

Spannende weken!

De komende weken staan voor mij in het teken van twee belangrijke dingen, namelijk de tweede verjaardag van mijn zoontje en mijn eerste kraammarkt met www.kleine-wondertjes.nl.

Ik kan het zelf eigenlijk nog bijna niet geloven, dat mijn moppie alweer bijna twee wordt! Ik kan me nog zo goed herinneren hoe het was om zwanger te zijn en om te bevallen en hoe heerlijk die eerste weken waren met zo’n klein hummeltje! Uiteraard was het niet alleen een roze wolk, op de tiende dag na de bevallig lag ik weer in het ziekenhuis met een hevige bloeding en de borstvoeding heb ik na vier weken moeten stoppen, omdat het terugliep en mijn moppie er niet genoeg aan had. Maar, het is echt waar, je krijgt er zoveel voor terug! Als hij me aankijkt met dat lieve snoetje, denk ik, van jou wil ik er wel tien!

En nu is hij dus bijna jarig en dat moet gevierd worden uiteraard! Slingers etc. heb ik inmiddels in huis, familie en vrienden zijn uitgenodigd, nu alleen nog een cadeautje uitzoeken… maar dat is zo makkelijk nog niet… allerlei ideeën schieten door mijn hoofd: muziekinstrumenten, auto’s, garage’s, een eigen stoeltje, er is ook zoveel te koop voor kinderen! Nou ja, gelukkig kun je tegenwoordig alles op internet vinden en hoef je niet langs allerlei winkels om een keuze te maken. En daar maak ik dan ook optimaal gebruik van :) als internetondernemer moet ik mijn concullega’s toch een beetje steunen ;)

Naast de voorbereiding voor mijn moppie zijn verjaardag ben ik ook druk bezig met de voorbereidingen voor mijn eerste kraammarkt. Erg spannend vind ik het, het is de eerste keer dat ik mijn doelgroep echt op ga zoeken in plaats van dat zij mij moeten vinden :) En er komt nogal wat bij kijken, het kraampje moet er een beetje leuk uitzien, er moeten prijskaarten etc. komen en alle babykleding en baby artikelen moeten geprijsd en opgehangen worden. Gelukkig ben ik al een heel eind, het gaat nu alleen nog om de kraamversiering en de prijskaarten. En ik heb er ontzettend veel zin in! Het lijkt me zo leuk, al die zwangere dames die langskomen! Het blijf toch bijzonder, al die (toekomstige) mama’s met hun wondertjes in hun buik…

xx

10 jaar geleden

Bedankt voor de tip Mathilde! Daar had ik nog niet aan gedacht, daar ga ik ook nog even naar kijken :) Hij heeft nu een bij op wielen en die vindt hij ook helemaal geweldig! Groetjes Ida

10 jaar geleden

Hoi Sandra, inderdaad erg spannend! Uiteraard horen jullie van mij hoe alles is verlopen :) Groetjes Ida

10 jaar geleden

Als kadotip een loopfiets? Vond onze zoon bij zijn verjaardag helemaal geweldig. Nu (een jaar later) vleigt hij ervandoor en kan ik (hoogzwanger) rustig op de fiets ernaast. Das behalve een leuk cadeau, nu ook een heel handig cadeau. Schijnt ook voor het leren fietsen later handig te zijn.

10 jaar geleden

Klinkt zeker als spannende tijden! Geniet er maar lekker van :D