Snap

Shoppen in een grote stad

Gisteravond kwam mijn vriend met het idee om vandaag lekker een ochtendje naar Groningen te gaan om even te winkelen. Quin heeft nieuwe schoenen nodig en via het internet vind ik het toch maar niets. Kleding dat gaat op zich wel, maar schoenen? En hij dacht dat we er zo een gezellig ochtendje van konden maken met z'n drieën.

Op weg Het was vanochtend al weer vroeg dag, maar kon er niet uit komen. Tijdens het ontbijt hebben we besloten om toch maar naar Groningen te gaan, ondanks de grote wolkenpartij die voorbij kwam, maar het weer zou vanzelf wel goed komen. Dat was ook zo, aangekomen in Groningen scheen het zonnetje en eenmaal in de grote winkelstraat zat Quin al achter de duiven aan. Tot ze naar hem toe kwamen en hij er snel van door ging. Ze waren toch niet zo leuk als ze eruit zagen van veraf.

In de eerste winkel was het al raak, ik kon gaan vangen achter Quin aan en mijn vriend was kleding aan het bekijken. Was dit nou het shoppen waar ik zo'n zin in had en al tijden niet meer had gedaan? Ik begon me langzaam weer te beseffen waarom ik het niet meer deed sinds Quin uit de kinderwagen was.

De volgende paar winkels gingen weer goed, moesten we ergens even wachten terwijl we werden geholpen, dan vermaakte hij zich super goed, en zat ook rustig zijn koekjes en drinken te nuttigen op een trappetje. Tot we een aantal schoenenwinkels hadden gehad en Quin moest gaan passen. Nergens hadden ze meer de juiste maat en meneer begon al aardig moe te worden van het gewandel. Hij wilde geen schoentjes meer, maar gewoon naar huis. We hebben uit wanhoop om toch te kunnen slagen nog 1 winkel geprobeerd, maar ook dat was mis. Dus toch maar naar huis zonder schoenen.

Internet We hadden Quin net in de auto gezet en hij viel al snel in slaap. Toen ik hem thuis lekker in zijn bedje had gelegd heb ik toch maar snel de computer aan gezet en als nog de schoentjes die ik zo graag wilde hebben, besteld op de bewust website in de juiste maat. Over 2 dagen zijn ze binnen.

Nu denk ik, had ik dit nou toch maar veel eerder gedaan. Dan had ik hem hier niet zo mee hoeven pesten. Of ik het weer zou doen? Ik weet het niet, denk dat ik pas weer met z'n drieën ga winkelen als hij een jaar of 7 is.