Terug
Blog header image

Rommelebom: een (t)rommeldagje

Een vrije dag moet nuttig besteedt worden, dat is mijn streven. Maar soms is een (t)rommeldagje gewoon nodig en stiekem ook wel lekker.
Annemiek2
6 jaar geleden

Wat een geweldige dag zo, ondanks dat je niet je beste dag had is deze dag toch een leuke dag geworden, voor Elfa. Ik hop dat je zelf een beetje bent bij gekomen van alles en dat hje je volgende werkdag weer fit(ter) aan de slag kan.

Anoniem
6 jaar geleden

Dat klinkt als een heerlijk (t)rommeldagje om het ontploffingsgevaar tegen te gaan. Ik hoop dat de buren net zo blij zijn met de gloednieuwe trommel ;-)

Liefemuts
6 jaar geleden

Niks beter voor een kind dan af en toe een rommel/thuis/pyjama dagje, het leven is al druk genoeg! Lekker van genieten dus! En wat een mooie trommel is het geworden :D

Lindsy83
6 jaar geleden

Zulke dagen heb je soms gewoon nodig! Ik heb niet zo'n drukke baan die mijn energie van me weg kan vreten, maar ondanks dat heb ik ook wel eens van die dagen nodig. En Elfa heeft een hele leuke dag gehad en jullie hebben ook nog een te stoere trommel eraan over gehouden. En geslaagde dag zou ik zeggen! :D

Kirstenimolnen
6 jaar geleden

Dankje, het rustdagje heeft me zeker goed gedaan. Mijn lichaam voelde nog wat stram maar mijn geest was weer uitgerust. :-)

Kirstenimolnen
6 jaar geleden

Haha gelukkig is het maar een blikje dus de overlast valt mee. En het is inderdaad soms beter om rust te houden dan van alles te moeten.

Kirstenimolnen
6 jaar geleden

Dankje, ik vind hem zelf ook geslaagd. En het belangrijkste Elfa ook. Zij heeft zeker ook af en toe een rustdag nodig. Ze verzint gelukkig zelf wel iets leuks als mama niet zo fit is, zoals doen alsof we ziek zijn. Heerlijk die fantasie.

Kirstenimolnen
6 jaar geleden

Zeker een geslaagde dag. En inderdaad je hebt het allemaal nodig. Ik ben helaas af en toe iets te streng voor mezelf, wat ik allemaal zou moeten. Elfa herinnert me eraan dat je ook van de kleine dingen kan genieten.

Blog header image

My family

💜