Snap

Rare opvoedmethode

Grapjes kunnen leuk zijn, maar soms gaat het wel heel ver!

In Chicago heeft een 21-jarige vader, Andre Curry er voor gekozen om de wereld te laten zien hoe je het beste je dochter kunt opvoeden.  De vader liet een foto op Facebook zien wat voor opvoedmethode hij hanteert.

Hij had zijn dochter voorzien van tape om haar armen, pols en mond. De vader vond dit waarschijnlijk erg grappig, want hij plaatste als fotobijschrift : "This is wit happend when my baby hits me back".  Een vriend van de 21-jarige vader liet weten dat Andre  niemand ooit kwaad zou doen en dat hij maar "speelde".

De politie denkt hier anders over en neemt het verhaal serieus en onderzoekt de zaak. De vader van het kind heeft de foto al verwijderd.

Mama's vinden jullie dat hij  gestraft moet worden?

11 jaar geleden

Zou niet mogen gebeuren, die vent moet de gevangenis in!

11 jaar geleden

Schandalig!! Hopelijk wordt deze man gevonden. De moeder van het meisje had ook al gezegd dat het een grapje was en dat de vader nooit iemand wat aan zou doen. Ik snap niet dat je al moeder dit toelaat. Misschien moet de kinderbescherming daar ook maar eens voorbij gaan.

11 jaar geleden

Ik vind het ook als grapje zielig.. Het ziet er uit als tape, dat doet toch pijn als je dat eraf moet halen? :( Zo ga je niet met kinderen om hoor...