Blog header image

Peuterpuberteit.... vanaf nu echt een Feit !

Luid schreeuwend ligt ze op de grond.. de benen vliegen alle kanten op... ondertussen roept ze ook nog om een koekje
Anoniem
7 jaar geleden

Negeren, Lana is die fase beetje voorbij maar Jesse heeft het nu. Herkenbaar zoveel mogelijk negeren werkt hier het beste en als dat niet werkt wat ook voorkomt vaste plek als strafplek (vind het zo raar klinken) maar dat helpt hier ook gelukkig niet vaak nodig Succes!!!

Naomi87
7 jaar geleden

Heel herkenbaar Dominique! Hier ook een heel driftig mannetje zo nu en dan! Super leuk jouw blogs. Zie ze altijd voorbij komen op fb☺ Groetjes Naomi (van Naat☺)

missdoom
7 jaar geleden

negeren werkt helaas niet :( op een gegeven moment begint ze te gooien met alles haha... "strafplek"hebben we al dit noemen wij de nadenkt trap. Wij hebben de trap in de woonkamer zitten.

missdoom
7 jaar geleden

Fijn dat je mijn blogs leuk vindt! ik hoop maar zo dat deze fase niet te lang duurt :)

Anoniem
7 jaar geleden

Sam heeft deze fase overgeslagen. Maar hij is wel een eigenwijs ding en nee accepteerde hij ook liever niet( nu nog niet) Negeren werkt het beste, maar is soms ook erg lastig! Ach en soms geven we allemaal wel een keertje toe!

Joycies
7 jaar geleden

Herkenbaar. Vooral dat koekjes verhaal. Ik negeer hem en laat hem uitrazen. S7cces@

Anoniem
7 jaar geleden

Gooien ja hier ook fase gehad Nu gooit jesse dus hier ook alle tips welkom En dat terwijl jesse 2 is bijna doet Lotte het niet na? Bij Jesse helpt negeren ook niet altijd en de gang wel (tot heden nog gelukkig) Vermoeiend he Knuffel

Mamvanshelby
7 jaar geleden

Ooh zo herkenbaar! En ook het toegeven! Maar als ik 1 ding geleerd heb met toegeven maak je het alleen maar erger ( teminste dat was hier het geval!) Tja en inderdaad het is een FASE maar wel een lastige! Ja wat helpt denk idd negeren al is dat lastig want soms maakt dat de driftbui alleen maar erger wat wij hier nu hebben wij hebben leuk doosje bij action gehaald deze zelf laten versieren 3 dingen per dag mag ze uitkiezen bijv koekje snoepje maar moet ook 1 gezond ding in zitten bijv appel of manderijn en het is aan haar wanneer ze het op eet of ze doet het verdelen over de dag of eet alles in 1 keer op maar op is op! Zo leer je ze ook nog wat en standaard 3 dingen dus niet als ze van vorige dat nog iets heeft de volgende dag weer aanvullen met 3 dingen zodat het er 4 worden nee gewoon bij 3 houden en zelf laten bepalen wat er in gaat zolang er 1 ding gezond is misschien werkt het ook voor jou ?