Snap

Panterprint…leuk, of juist niet?

Op vakantie, boodschappen doen, gymles op school, naar het werk, op stap met vriendinnen, een weekendje weg, logeren bij opa en oma, naar het kinderdagverblijf……,.

Wat hebben bovenstaande activiteiten allemaal gemeen? Een tas!

Als je er eens even goed over nadenkt is het een artikel dat echt iedereen ter wereld nodig heeft en gebruikt. Bij IKenIK verkopen we tassen van het merk ZEBRA. Dit frisse eigentijdse merk weet het steeds weer te presteren 2x per jaar een nieuwe collectie neer te zetten. In dit blog aandacht voor de nieuwste lijn ; Panter!

Toen wij deze lijn voor het eerst gepresenteert zagen op een vakbeurs vielen we er direct voor. Maar hoe kan dat nu toch eigenlijk? Hoe bijzonder is het fenomeen “trend”? Was het niet zo dat voor kort panterprint echt not done was? En nu? Nu is het hip en trendy! En IKenIK gaat er in mee,…want we vinden ze leuk deze tassen. De gehele panterprintlijn is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop.

In combinatie met neppie-bont en fuchsia details is de lijn van tassen, portemonnais en paraplu’s echt over the top’ maar zo verschrikkelijk leuk.

Van schooltas tot weekendtas en van knip-portemonnais tot paraplu’s voor moeder en dochter in panter met roze roezeltjes. Het is allemaal even leuk. Er is zelfs een luiertas met een verschoonmatje in panterprint, te hysterisch gewoon.

Kom dus snel kijken in onze shop op IKenIK.nl en maak kennis met ZEBRA. De panter shopper (let daarbij op het piepkleine roze-wit geruite biesje langs de hengsels) gaat in elk geval mee naar Oostenrijk op vakantie dit jaar….mee, met mij! En omdat de weersvoorspellingen daar slecht zijn kies ik ook nog even een plu uit.

Ook zo hip op pad? Dat kan nu dus met de hippe nieuwe lijn “panter”van ZEBRA.

Panterprint hip, trendy en stylisch! Wie had dat nu gedacht? Wij in elk geval niet…..maar leuk dat we het vinden!

Tot ziens bij IKenIK.

12 jaar geleden

mijn voorkeur gaat ook naar de andere zebra tassen..maar dit is wel ideaal voor de gene die helemaal gek is van panterprint

12 jaar geleden

De andere tassen van Zebra vind ik leuker

12 jaar geleden

Neeeeeee, niet leuk!