Terug
Blog header image

Oww oww een meester in de klas....

Wat gebeurd er met een groep kleuters wanneer er een meester in de klas is?
Momo
6 jaar geleden

Hihi scheeld het is maar 1 dagje maar zou hem dan er wel op aanspreken dat de telefoon weg moet. Leuk dat de kleuters zo onder de indruk waren van hem

Joycies
6 jaar geleden

Al 5 keer tegen hem gezegd en elke keer toch ff stiekem. Gelukkig was het maar een dag... maar had het gevoel dat ik er een extra kind bij had.

Lindsy83
6 jaar geleden

haha, de jeugd van tegenwoordig... ;)

Joycies
6 jaar geleden

Hij zat wel heel lief met het zand te spelen. Dat deed hij dan wel weer braaf.

rebo1982
6 jaar geleden

Geen succes dus! Jammer! Ik lees gelukkig wel een glimlach in je verhaal :)

Anoniem
6 jaar geleden

Haha het leek me al zo'n mooi boy toen ik binnen kwam. Nog veel aan zijn haar gezeten? Gelukkig maar 1 dagje.

Joycies
6 jaar geleden

Ja ik heb er wel om kunnen lachen. Het was ergens ook wel erg grappig

Joycies
6 jaar geleden

Hahaha ik zeg even niks. ...

Blog header image

1 december.. nu 2 jaar later

1 december 2020 de dag dat onze rollercoaster begon.. en nu 2 jaar later..

Morgen 1 december.. een datum die voor altijd in m'n geheugen gegrift staat. Een dag die ik al minstens 100 x herbeleef en minstens 50 x besproken heb. Herinneringen die nog zo vers zijn als herinneringen van gister. 


1 december 2020 was de dag dat ik voor de ligging echo ging met 34 weken zwangerschap en nog 1 x die verrekte niertjes checken. Waar ineens de wereld op z'n kop stond. Gespiegelde organen en dan een hartafwijking. Waar ik kompleet gebroken de praktijk verliet. Savonds we samen wat positiever werden want de medische wereld kon toch al zoveel. Om vervolgens een dag later ons ineens in een rollercoaster stapte en waar we de volgende 5 weken leefde tussen hoop en vrees. Een diagnose onduidelijk. Een antwoord moesten afwachten. En de nachtmerrie. Komt onze kleine man überhaupt wel thuis. De geboorte de diagnose en de opluchting. Ik heb het allemaal wel geschreven. Maar het blijft onwerkelijk. 


Kleine superster. Hoe ongelofelijk trots ben ik op je. Je leeft speelt eet slaapt bijna alsof je gezond bent. Ik zeg bijna want er zijn echt wel dingetjes. Bijna 23 maanden oud. Je tweede verjaardag staat bijna voor de deur. De leeftijd waarop de artsen aangaven de minimum leeftijd te verwachten van jouw operatie.. ergens tussen 2 en 3 jaar hebben ze ons verteld het kon ook eerder het kon ook later...  ik hoop dat het nog maanden kan volhouden. En ik dit gevoel van angst en onzekerheid nog even langer vooruit kan schuiven, maar laten we vooral nog even genieten van het hier en het nu ❤️

TODO: Add alt to media