Snap

Oww oww een meester in de klas....

Wat gebeurd er met een groep kleuters wanneer er een meester in de klas is?

Of ik een dagje een stagiair in mijn klas wilde voor zijn maatschappelijke stage. Tuurlijk, geen probleem. Stagiaires zijn altijd welkom. Ook mannelijke.

Mijn klas had ik er gister al op voorbereid. Er zou een meester komen. Gelijk waren ze al door het dolle heen.... een meester! !!

Vanmorgen kwam deze meester tegelijk met de kinderen. Van te voren kon ik dus niks met hem bespreken. Ik zeg waar hij ze spullen kan leggen en gaat tussen mijn kleuters zitten

En wat doe je als je als kleuter een meester ziet?  Die spring je spontaan op zijn rug. Je test zijn benen uit en kijkt of hij ook erg gek kan doen. Oww jeeh denk ik dit word wat....

De meisjes kijken hem giebelend aan en de jongens vragen of hij net zo is als meester kees. Haha. Ik merk dat ze het een beetje gek vinden.

Uiteindelijk blijkt deze meester het leuker te vinden om mee te doen met de kinderen en zijn telefoon dan om de meester te zijn . De kinderen vinden het helemaal leuk en willen allemaal spelen en stoeien met de meester.

Om kwart voor 3 pakken de kinderen hun spullen... klaar om naar huis te gaan. En de meester? Ook hij heeft zijn spullen gepakt. Klaar om naar huis te gaan.

Ze waren een stuk drukker en zeker onder de indruk van deze meester. Zo vaak hebben ze geen meester in de klas. En of er ooit nog een meester komt... vast wel. Maar alleen als de meester zich ook echt als een meester gedraagt. ;-)

7 jaar geleden

Hahaha ik zeg even niks. ...

7 jaar geleden

Ja ik heb er wel om kunnen lachen. Het was ergens ook wel erg grappig

7 jaar geleden

Haha het leek me al zo'n mooi boy toen ik binnen kwam. Nog veel aan zijn haar gezeten? Gelukkig maar 1 dagje.

7 jaar geleden

Geen succes dus! Jammer! Ik lees gelukkig wel een glimlach in je verhaal :)