Een heerlijk avondje... Sinterklaas!

Lees hier meer over originele sinterklaas cadeautjes: Het is bijna zover. Sinterklaas komt naar Nederland! Ik vind dat toch zo'n leuk feest!

Jippie, het is weer bijna zover... Sinterklaas komt naar Nederland. Ik vind dat toch zo'n heerlijk feest. Leuke dingen kopen, maar het liefst mooie cadeautjes maken voor de kids en mijn lieve familie. En dan natuurlijk al die blije gezichten als ze het uitpakken!!!


Zelf originele sinterklaas cadeautjes maken?

Ja, ik maak graag zelf leuke cadeautjes voor de kids. Ik doe in de loop van het jaar al verschillende ideeen op, maar tegen de tijd dat de beste man voet op nederlandse bodem zet wordt het vaak toch nog een race tegen de klok.

En ik heb het niet van een vreemde, mijn lieve moeder maakt nog altijd vele sintcadeautjes voor de kleinkinderen. De cadeautjes van dit jaar wil ik graag met jullie delen, dus jullie hebben de primeur...

Kleine vilten envelopjes, waar ze kleine briefjes kunnen stoppen. Manlief maakt nog een mooie brievenbus van karton en dan kunnen onze postbodes aan het werk!

MMMM... vilten taartjes voor zoonlief. Dat is echt een smulpaap en gaat deze vast superleuk vinden. Ze zijn helemaal niet moeilijk te maken. Ik zal binnenkort even een tutorial op de blog zetten.

En deze vind ik zo leuk!! Slaapzakken voor de poppen van de meiden. Natuurlijk met de naam van hun lieve baby. Ik vond de tutorial hier, maar heb hem zelf vergroot naar een poppenmaat.

Ook voor de grote mensen heb ik nog wat leuks gemaakt, maar dat ga ik nu nog niet verklappen, hoor.

De meeste cadeautjes zijn nu klaar en zelfs al ingepakt (ik ben vroeg dit jaar). Ik ben zo benieuwd naar de reacties!

Maken jullie ook zelf cadeautjes voor de kids? Laat het me weten, dat vind ik leuk.

Groetjes en veel Sintplezier alvast, Tamara

10 jaar geleden

wat leuk zeg, soms baal ik wel dat ik niet zo creatief in de uitvoering ben. Bij mij wordt het altijd net niet en eindigd het in de prullenbak. Jouw creabea dingetjes zien er erg leuk uit!