Terug
Blog header image

Op zoek naar (een) papa.

Als alleenstaande moeder heb ik het prima voor elkaar. Mijn dochter komt niets tekort, dacht ik. Totdat ze op een dag vroeg naar haar papa.
Anoniem
7 jaar geleden

Hoi Ssyntje. Deze mannen bestaan wel degelijk! Ikzelf ben ook een alleenstaande moeder met een dochtertje van 2. Toen zij 9 mnd oud was heb ik mijn ex de deur gewezen vanwege zijn agressieve gedrag. Ook ik nam mij voor om tot mijn 40ste single te blijven, truien te breien voor mijn katten en mijn prinsesje alles te geven wat ze maar nodig heeft. En daar was hij afgelopen januari. De sukkel die op mijn wolk begon te klimmen en er niet meer vanaf wilde gaan. En nu ruim 8 maanden verder is hij de beste papa voor mijn dochter die ik mij maar kan wensen. Hij doet alles met 'r. Voor mij als mama soms even slikken aangezien ik soms nog wel eens moeite heb hiermee. Het is en blijft immers mijn dochter! Beschermingsmechanisme denk ik. Blijf geloven en rondkijken. Er loopt ergens een man rond die op zoek is naar jou en je dochter! Liefs Samantha

Ssyntje
7 jaar geleden

Wat een lieve reactie. Ik ben blij dat jij en je dochtertje zo'n lieve papa hebben gevonden. Het geeft mij gelukkig weer een beetje hoop.

Anoniem
7 jaar geleden

Hoi! Deze mannen bestaan! Alleenstaande mama geworden toen mijn zoon 4 maanden was. Iets sneller als ik ooit had kunnen bedenken, was hij daar! Nu, 3 jaar later, de aller aller liefste papa van de wereld voor mijn zoon! We hebben samen ook een kindje gekregen en er is 0 onderscheid. Beste papa van de wereld! Er is hoop :)

Anoniem
7 jaar geleden

Ze bestaan! Ik ben op 10 september getrouwd met mijn droomman. En ik had dat echt nooit verwacht, vond het wel ok om samen met met mijn zoontje te zijn. We hebben elkaar online ontmoet, hele gesprekken over alleenstaand ouder zijn maar uiteindelijk toch een vonk. Geduld hij loopt voor jou zeker ook nog ergens rond!

RoFraser
7 jaar geleden

Dag Ssyntje, Een kennis van mij heeft jou bericht geliked, waardoor ik het voorbij zag komen op FB. Wat heeft jou bericht mij toch geraakt. Ik moest en zou reageren op jou verhaal en heb mij maar even ingeschreven op de site:) Ik wil je even een hart onder de riem steken. Wat mag je toch trots zijn op jezelf en op je kleine parel. De goede kerels lopen zeker nog rond! Jou tijd komt nog, heb er vertrouwen in meid. Tegenwoordig liggen de good guys alleen niet zo voor het oprapen. I know all about it, ik ben zelf ook single. Ik vind persoonlijk dat het het beste gaat via netwerken :) Toen ik jou verhaal las moest ik gelijk denken aan broer bijvoorbeeld die ook nog single is :) Stuur mij maar even een mailtje als je gezellig verder wilt babbelen. romy1209@live.nl. Nou misschien tot mails en een fijne zondag nog toegewenst! Liefs Ro

Ssyntje
7 jaar geleden

Wat fijn om te lezen dat deze mannen bestaan. En vooral dat deze zo lief is voor je zoontje!

Ssyntje
7 jaar geleden

Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Wow toch wel mooi dat het ook zo kan gebeuren. Op internet kwam ik alleen foute mannen tegen met andere bedoelingen, dus daar had ik eigenlijk helemaal geen hoop meer om iemand te ontmoeten, maar wie weet..

Ssyntje
7 jaar geleden

Hi Ro, wat lief dat je zo veel moeite heb gedaan om mij een hart onder de riem te steken. Dat waardeer ik echt. De good guys zijn inderdaad niet voor het oprapen. En netwerken vind ik zelf ook een beetje moeilijk. Ik wil niet desperate overkomen (want dat ben ik ook zeker niet), maar zou het gewoon zo fijn vinden om dat gezinsleven te kunnen ervaren, zoals ik het eigenlijk voor ogen had toen ik zwanger werd van mijn dochter. Ik zal je een mailtje sturen, zodat we verder kunnen babbelen. Liefs, Syn.

Jikjuh
7 jaar geleden

Ik was ook alleenstaande mama vanaf dat mijn meisje 6 maanden was. (Ze is nu inmiddels 7 jaar oud.) Dit beviel mij ook prima, ik hoefde geen man meer in mijn leven. Ik had wel een man waar ik af en toe wel eens mee rommelde, in de weekenden dat mijn dochter bij haar vader was, over een periode van 4 jaar. Wij zeiden altijd, voor de fun, en verder niks. Dan had hij weer eens een vriendin, dan had ik weer eens een vriend, toch werd dit allemaal niks, en altijd kwamen wij altijd weer bij elkaar terug. Hij heeft ook een dochter (8) uit een vorige relatie. Ze vroeg of ze mij Mem mocht noemen, (Fries voor Mama), omdat ze vindt dat ik voor haar een mama ben. Een beter en dankbaarder compliment kan ik me niet wensen, Ik houd ook echt heel veel van haar. Zij is mijn bonusdochter zeg ik altijd. Haar vader en ik zijn inmiddels getrouwd, en hebben we een 6 maanden oude meisjes tweeling erbij. Zo zie je maar hoe de dingen kunnen lopen. Zoek het niet, want hij komt op je pad, en kan dichterbij zijn, dan je zelf beseft. Jouw tijd komt ook nog wel... Heb geduld :) Veel liefs

Jikjuh
7 jaar geleden

Oh, en hij is werkelijk een schat voor mijn dochter. Ook toen ik 3,5 week in het ziekenhuis lag ivm mijn zwangerschap, heeft hij al die tijd voor haar gezorgd. En vanaf 19e week zwangerschap, elke week 3 uren met mij in de auto naar het ziekenhuis in Leiden. De tweeling kwam 10 weken te vroeg. Na de bevalling dus ook nog eens 10 weken ziekenhuis op en neer. We hebben het hele traject samen doorlopen. Als een blok staan wij in ons gezin. Dat is mijn man! En wat ben ik trots op hem! Ja Syn... Ze bestaan hoor!

Mamavan3beautys
7 jaar geleden

Ik leerde mijn huidige vriend 5 jaar terug kennen toen ik al een dochter had van 3. Hij was bijna 20 en ik was 22. Nu 5 jaar later en nog 2 dochtertjes erbij zijn we nog steeds samen. Ook heeft hij de oudste erkend en kent zij hem ook alleen als papa. Hij was op t eerste gezicht niet echt mijn type maar een vriendin van mij (zijn zus) zei meid als je het niet probeert weet je ook niet of het wat is.

Blog header image

My family

💜