Snap

Op vakantie zonder papa

Mijn eerste (vlieg)vakantie met mama en oma. Papa moet werken, wat een avontuur!

lieve papa,

Gisteren zei ik nog dag tegen je en stapte ik met mama bij opa en oma in de auto. Na een eind rijden zei ook opa dag, en ging ik met mama en oma een grote hal binnen. Er waren heel veel mensen en ze lachten allemaal naar mij. Een mevrouw knuffelde me helemaal en pakte me zelfs bij mijn rugje. Ze lachte naar me en zei toen 'het is klaar dankjewel!'

We liepen naar een grote gang waar ik ging kruipen, een boekje lezen en alles wat lekker is uit mama haar tas haalde. Ik mocht het van mama niet allemaal opeten. Mama en oma keken naar grote schermen met allemaal tekens . Ze namen me mee naar een plek waar meer kindjes waren . Ze zaten allemaal om mij heen. Een jongen had een pinguïn , die was erg mooi papa. Toen liepen we langs een lange rij mensen een grote slurf door.

Mama zei dat we gingen vliegen, maar ze hield me helemaal niet hoog in de lucht. Ze nam me op schoot en hield me stevig vast. Een lachende vrouw maakte mijn rode riem aan die van mama vast.

Mama gaf me een flesje drinken en ik schudde helemaal en hoorde een hoop kabaal. Toen ik het drinken op had ging ik op mama haar benen staan en ging toen kletsen met andere mensen.

Mama nam mij mee en deed mijn pyjama aan. Ik kreeg weer een flesje maar mama pakte hem steeds af , dit begreep ik niet want ik wilde hem netjes leeg drinken . Mijn buikje kreeg een raar gevoel en ik moest lachen. We deden ' op een grote paddenstoel ' en toen ' krak ' zei de paddenstoel en toen klapten de mensen. 

Toen liepen we weer door een slurf naar een hele grote auto . Ik had het erg warm ik zei iedereen gedag , strekte mijn armen naar oma, pakte mijn knuffel , duim in de mond en....toen ik wakker werd zag ik allemaal vreemde dingen en herkende ik niets , dat vond ik eng en ik moest huilen. Gelukkig kwam mama er bij liggen . 

Vanmorgen riep ik je nog papa! Toen ik beter keek zag ik dat het oma was. Papa het is hier mooi en warm ! Mama zegt dat ik je over een paar nachtjes weer mag knuffelen. Gelukkig maar want ik mis je ! Dikke kus uit Gran Canaria ! 

P.s mama mist je ook!

7 jaar geleden

Aahhw lief! Super leuk geschreven :)

7 jaar geleden

Leuk geschreven! Zal voor zijn kleintje wel een hele indruk zijn! Veel plezier nog! :)