Snap

Onbegrip, ik loop er elke keer weer tegen aan...

6 jaar geleden

Dit is zeker een unieke kans voor mensen met schulden! Wij zijn er zo enorm blij mee! Tis ook pittig, en het contact loopt niet altijd even soepel met de bewindvoerders, maar tot nog toe gaat het gelukkig goed!

6 jaar geleden

Ik vind het zo ontzettend knap. Tevens geweldig dat dit bestaat in Nederland en je zo de kans krijgt om na deze periode weer 'opnieuw' te beginnen.

6 jaar geleden

Lastig he! Inderdaad, een tientje voor wat eten uitgeven is voor de meeste mensen zo vanzelfsprekend. Hoe vaak dat niet gezegd word. 'Joh en anders haal je voor een paar tientjes dit en dat...' Maar die paar tientjes kunnen soms al een compleet weekbudget zijn! Genieten van de dingen die wel kunnen doen we zeker! En er is nog een hoop mogelijk gelukkig hoor, met een laag budget. Alleen je prioriteiten moeten een beetje verlegd worden. Ik kan nu soms nog blijer zijn met een mooie broek die ik heb gevonden bij de kledingbank voor 2 euro en nog als nieuw is, als dat het voorheen als vanzelfsprekend nieuw gehaald werd in een winkel! Grappig he, je kan best veranderen op deze manier!

6 jaar geleden

Wat lief dat jullie zo meedenken! Dat zullen ze vast enorm waarderen! En ook dat het uitgesproken word over de cadeaus ed. Echt super! Ze boffen met jullie, geloof me dat maakt echt het verschil!