Snap
  • Kind
  • Gezond
  • Vakantie dagje weg

OMG Baby Yoga – (schokkende video)

Yoga is hot, zelfs baby’s kunnen aan yoga doen. Klinkt ok, maar deze manier is wel erg schokkend! Kan dit?

Dat yoga populair, ontspannen en gezond is natuurlijk niks nieuws, maar baby’s kunnen ook op yoga, maar dan wel op een hele speciale yoga. Eentje die niet iedere moeder graag wil uitvoeren met haar kind. Eentje die meer weg heeft van een circus act dan van ontspannen yoga posities. Een aantal jaar geleden vond ik dit schokken filmpje op internet van een vrouw die aan yoga met baby’s doet op het internet. Ik wist niet wat ik zag en deelde het op mijn blog. Het wekte veel reacties op.

In de video zie haar een aantal van haar extreme yoga oefeningen doen met jonge baby’s. Ook zie je de man die deze hele yoga manier bedacht heeft baby’s onder water dompelen zodat ze “opnieuw” geboren worden. Het lijkt meer op een circusact want de baby wordt alle kanten in geslingerd terwijl hij/zij de longen uit zijn/haar lijfje huilt. Niet echt ontspannen of gezond voor je baby als je het mij vraagt. Ik krijg er buikpijn van als ik er naar kijk. Volgens mij is de baby zo dol en misselijk van al het gezwier dat ie niet eens meer weet wat onder of boven is.

En dan staan er ouders gewoon in de rij om hun kindje aan de vrouw over te geven zodat ze met de volgende baby de hele circusact opnieuw op kan voeren. Waarop de moeder zegt; “I think this is the best thing I can do to improve my child’s health”. What the flower! Ik ga never no way iemand met mijn kind laten zwieren of haar even opnieuw een onderwater ervaring geven. Hoe zou zij het vinden als ik haar eens zo rond zou zwieren of onder water zou duwen keer op keer. Heerlijke ontspannen die yoga…not!

Je zou bijna denken dat de video een hoax is, zo heftig ziet het er uit. Vind jij dat yoga met baby’s op deze manier verantwoord is en zou jij naar zo’n vrouw toegaan voor de gezondheid van je kindje?

Bekijk de video hier

 

 

 

6 jaar geleden

natuurlijk bedacht door een rus. dat zegt alles over deze enge bedoeling.

6 jaar geleden

Ik kon het echt niet eens afkijken!

9 jaar geleden

echt debiel dat mensen dit met hun kinderen doen. lijkt mij toch echt niet goed dat een baby die niet eens kan lopen zo aan de ledematen wordt vastgepakt en rondgeslingerd. Zij moeten niet voor niets op eigen krachten en op eigen tempo van alles leren. Echt zielig en triest dit

9 jaar geleden

Ik wilde eerst echt niet verder kijken, werd er misselijk van! Toch moed verzameld omdat ik hoopte te zien dat het maar poppen waren, en t nep was... Brrr verschrikkelijk het zijn echte baby's! Bah bah bah.... Wat naar zeg! Waar is dan je moedergevoel? T zit in de natuur om een kind dicht bij je te houden en te beschermen!! Dit is kindermishandeling!!!!